Skocz do zawartości

monitorowanie domen/serwerów

goral20

Rekomendowane odpowiedzi

czyli coś jak Web Monitor

Web Monitor :)

Skoro go znasz, a szukasz czegoś innego, to mógłbyś chociaż powiedzieć dlaczego Ci nie odpowiada, bo chyba jednak szukasz czegoś innego..

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

można zrobić w webminitorze abyś dostawał info na maila gdy strona przestaje działać zakładka serwery, choc to taki srednie rozwiązanie, napisz na pw to ci wytłumacze dokladnie jak to zrobić.

2_tani_hosting_www.jpg

MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref
Najwartościowsze kursy online

Wczoraj z kimś rozmawiałem przez telefon na temat aplikacji i powiedziałem ze webmonitor nie będzie rozwijany ale jest nadal wspierany. Dodałem ze jest w przygotowaniu nowa aplikacja która będzie monitorowala dużo więcej parametrów.

Przewidywany czas wypuszczenia aplikacji około 2 miesiące.

Dla posiadaczy webmonitora może pojawi coś wcześniej :)

bilbord_opublikuj_mini.png

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

OT: Najlepszy monitoring, to tablet lub porządny smartfon i własne :zdziwko:;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

OT: Najlepszy monitoring, to tablet lub porządny smartfon i własne :zdziwko:;)

Nie.

Co można automatyzować to trzeba automatyzować (znasz moje podejście do tematu automatyzacji :) )

A to można.

eM

A do tematu. Niczego nie trzeba szukać, nie ma nic lepszego niż Web Monitor.

Trzeba wspierać co nasze i dobre :)

Autor softu jest elastyczny i pewnie zrobi wszystkim dobrze (oczywiście informatycznie).

:)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Wczoraj z kimś rozmawiałem przez telefon na temat aplikacji i powiedziałem ze webmonitor nie będzie rozwijany ale jest nadal wspierany. Dodałem ze jest w przygotowaniu nowa aplikacja która będzie monitorowala dużo więcej parametrów.

Przewidywany czas wypuszczenia aplikacji około 2 miesiące.

Dla posiadaczy webmonitora może pojawi coś wcześniej :)

W takim razie poczekam na wersję 2.0 ;)

Całodobowa apteka Radom Zapraszamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności