Skocz do zawartości

Strona do oceny

mckolt

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za opinie, nie wiem za bardzo co to jest wpMU - domyślam się, że firma tworząca szablony i dodatki. Z głównych elementów - Szablon Sahifa TieLabs + bbpress + UPME . Będę chciał przejść na buddypressa ale obawiam się spowolnienia strony. Została mi najtrudniejsza część dla mnie czyli rozreklamowanie. Muszę się wgłębić w to forum :D

No ładny szablon wybrałeś. To forum nie jest o marketingu a o pozycjonowaniu. Kiedyś zrozumiesz, że to dwie olbrzymie i całkowicie różne kategorie.

To forum jest przede wszystkim o SEO, ale również i o marketingu. Nie zgodzę się z Tym, że SEO i Marketing to całkowicie różne kategorie. Coraz częściej Pozycjonowanie nakłada się na e-Marketing i odwrotnie.

W takim razie źle się wyraziłem z tym "rozreklamowaniem" miałem na myśli przede wszystkim lepsze pozycjonowanie w wyszukiwarkach. Jedno mi się przypadkowo udało, czyli wybór domeny z dobrą historią i dzięki temu bardzo dobrze pozycjonuje mi się pod jedną frazą bez jakichkolwiek dodatkowych działań. Czy samodzielnie będę pozycjonował, tego nie wiem, ale im bardziej się zagłębiam w to forum, widzę coraz więcej nasuwających się pytań więc być może lepszym rozwiązaniem jest zlecenie komuś, kto się na tym zna i poświęcenie czasu na inne rzeczy ulepszające stronę.

• 3 tygodnie później...

Trochę słabo wygląda karta zawodnika: (np: drużyny - PlusLiga - Krzysztof Ignaczak). Trzeba poukładać trochę te dane. Może np "Wzrost" zrobić pogrubione i dać dwukropek, a 188 cm (w przypadku Ignaczaka) zostawić jak jest. Będzie się lepiej czytało :) Serwis fajny, można rozwijać treści. Powodzenia.

Kocyk minky dla dzieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności