Skocz do zawartości

Katalog - Olszanka

hołek

Rekomendowane odpowiedzi

bo po co sa jak ich nie widać?

Widać widać, dobry i silny katalog zawsze widać, przykład Webwweb

Zrób test sprawdź sam :P

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Silny katalog to jasne że będzie widać, tyle że przy silnym katalogu jest trochę pracy, a spora część katalogów idzie w kąt po paru dniach dodawania linków. Katalogi z przyjaznymi linkami jakoś sie same będą indeksować, te beż mod_rewrite raczej nie lub słabo i wolno, a co nam po katalogu który ma zaindeksowaną stronę główną i nic więcej?

a co nam po katalogu który ma zaindeksowaną stronę główną i nic więcej?

wystarczy że się utrzyma kilka miesięcy i będzie sam się katalogował, reszta stron zostanie zaindeksowana a ty bedziesz miał pierwszy wpis, przecież nikt Cię nie zmusza do dodawania, jesli nie chcesz nie musisz ;) może za pó roku katalog będzie miał PR5 i wtedy będzie płatny ?

Nie obraź się ( albo obraź jak chcesz ), ale takie biadolenie typowo polskie mnie zaczyna drażnić, dostajesz wpis za free i jeszcze źle ? To samo hosting, typowe gadanie jakie słyszę "chce darmowy, z PHP, Mod rewrite, żebym mógł trzymać MP3, transfer bez limitu", ludzie trochę oprzytomnijcie, jak wiele można dawać za darmo ?

BTW Widzę, że twój katalog ma PR0, więc teraz ja powiem - i co mi po twoim katalogu ? :P

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Jest sporo katalogów które sa pare miesięcy i nic się nie dzieje w temacie zaindeksowania podstron, googiel nie chce ich łykać i tyle, nawet linki do podstron nic nie dają i to dość mocne :)

Nie biadole bo mi to wisi kalafiorem, ale jak już się stawia katalog to co komu szkodzi dodanie .htaccess, no chyba że serwer padaka to nie ma wyjścia.

Nie czepiam sie konkretnego przypadku, chodzi mi bardziej o to, że sporo ludzi nawet nie wie że można sobie pracę ułatwić.

Poczekaj do update PR to sie wtedy wypowiesz, a nie chcesz nie dodawaj stron, ja tam nikogo nie zmuszam.

Za darmo to ja też serwerów nie mam, tak że z biadoleniem to nie do mnie, chodzi mo o to że ludzie nie wiedza po co tam jest plik htaccess, a nie o to że jest coś za darmo, a jeszcze mi źle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności