Skocz do zawartości

Sklep internetowy a seo - co wybrac i jak temat ugryźć?

w0lf

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Przed podjęciem decyzji dotyczącej współpracy z wybraną agencją marketingową warto sprawdzić jej reputację i poprosić o opinię obecnych klientów. Niestety wiele firm wykorzystuje niewiedzę klientów... wiem to z własnego doświadczenia. Według mnie w przypadku sklepu internetowego pozycjonowanie i aktywność w mediach społecznościowych to podstawa. Ja zdecydowałam się również na kampanię na serwersms oraz mailing. Przemyślana strategia content marketingowa też jest ważna, internauci doceniają wartościowe artykuły.

Dzieki. Slyszalem rozne opinie ze bez AdWords sie nie da, dobrze wiedziec, ze jednak ktos probuje inaczej. Zglebie w wolnej chwili.

Nie prawda, że się nie da. Sam promuję przez multichannel z użyciem wyłącznie darmowych (lub niemal wyłącznie, czytaj "groszowych") metod promocji  i idzie przyzwoicie.

Byłoby nawet znacznie lepiej, gdyby "kadra rządząca" słuchała bardziej rad, a nie skupiała się wyłącznie na obrocie "na zaraz" (oczywiście z zerowym wkładem) i swojej wiedzy... której nie ma.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności