Skocz do zawartości

Dziwny przypadek

Rekomendowane odpowiedzi

Główna fraza mojego klienta jest dosyć stabilnie od 2 miesięcy na top3, czasami na 1-2 dni wpada na top2 ale zwykle jest na top3 i nie niżej.

Ale strony z top1-2 i top4-5 wymieniają się pozycjami, raz są na top1-2 a za kilka dni na top4-5. A mój klient w środku.

Jak dla mnie to trochę dziwne, bo gdyby wszystkie strony "pływały" to mogę zrozumieć ale jak to możliwe, że strona mojego klienta stabilnie w środku.

Bing.com jest szybszy, daje lepsze wyniki. Mniej szpieguje.

Google uczy, Google radzi, Google nigdy nas nie zdradzi.

Główna fraza mojego klienta jest dosyć stabilnie od 2 miesięcy na top3, czasami na 1-2 dni wpada na top2 ale zwykle jest na top3 i nie niżej.

Ale strony z top1-2 i top4-5 wymieniają się pozycjami, raz są na top1-2 a za kilka dni na top4-5. A mój klient w środku.

Jak dla mnie to trochę dziwne, bo gdyby wszystkie strony "pływały" to mogę zrozumieć ale jak to możliwe, że strona mojego klienta stabilnie w środku.

Ostatnio normalne, na jedno z moich słów kluczowych jestem od jakiś 3 miesięcy top2 lub top 6, konkurencyjne strony skaczą 1-7, a allegro zawsze top 3 :)

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Żadna nowość, od kilku lat takie cuda się zdarzają, strona siedzi na top3. Na około jej tasuje się miesiącami cała szóstka- bez top3, są zdjęte z niej 30% linków, a ona ani drgnie, czy to w górę, czy to w dół, zamurowana, po różnych eksperymentach wpada w filtr algorytmiczny, po miesiącu z niego wychodzi i nadal ląduje na top3.

Zostaje stworzona nowa strona, linkowana ze stworzonego wcześniej zaplecza i w 4 miesiące wskakuje na top1, a tamta strona nadal na top3.

Moja rada nie rób przekierowania tej strony na inną, bo ten syf przejdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności