Skocz do zawartości

Kiedy zalozyc forum?

Lucek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jak sadzicie, przy jakiej ilosci odwiedzin dziennie ( wyswietlen strony glownej ) warto zalozyc forum? Chcialbym, zeby forum pomoglo mojej stronie, przywiazalo klientow do niej, a nie zeby straszylo pustkami. I czy zakladajac forum mozna je zostawic "same sobie" liczac, ze odwiedzajacy beda pisac, czy lepiej na poczatku troche postymulowac ruch na nim wlasnymi postami?

Nie ma nic gorszego od forum bez postow. Internauta ktory wejdzie na Twoja strone, potem na forum stwierdza ze nikt tu nie bywa, pewnie strona nikt juz sie nie zajmuje itp... Tak wiec musisz najpierw spory ruch generowac. U mnie nie pisali nawet jak mialem 500 uniq (wiem ze to stosunkowo nieduzo, ale myslalem wtedy ze wystarczy). Problem w tym, ze tematyka byla taka w ktorej bylo trudno forum rozkrecic, jesli masz jakis kontrowersyjny temat to te 500 w zupelnosci wystarczy.

puśc ogłoszenie na forum.webhelp.pl tam co chwila ktos potrzebuje kilka osób do sztucznego tłoku.

osobiście też uważam, że trzeba na początku nastukać sporo postów ALE Z SENSEM!!!! bo inaczej przyniesie to odwrotny skutek od zamierzonego.

ja miałem 2tys. wejśc dziennie i forum powolutku się rozkręcało. wystarczyło, że trafił do mnie jakiś świr, który bez przerwy pisał i to jeszcze na kontrowersyjne tematy i w 2 tygodnie wszystko zaczęło się rozkręcać a po 2 miesiącach było prawie 10 tys. postów. :)

Tzn ?

Nie dostałem nigdzie informacji. Ani na gg, ani na priva. Myślałem, że zrezygnowałeś ze swojej oferty. Jeśli można prosić na gg, to byłoby fajnie :-) Zapisz mnie sobie.. codziennie koło godziny 22 powinienem być.

pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności