Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

instantlinkindexer.com używam cały czas ale efekty też są słabe.

Ciekawe czy jakikolwiek indekser jeszcze teraz działa...

Instanlinkindexer na forum blackhat opublikował wpis, który dotyczył zmian w indeksowaniu, jakie wprowadziło google w czerwcu i z tego powodu praktycznie wszystkie tego typu indeksery straciły bardzo na skuteczności.

Ogólnie można powiedzieć, że prawie wszystkie narzędzia do indeksowania straciły na skuteczności. Niektóre swle dają radę ale trzeba znacznie więcej przyłożyć punktów co może być niebezpieczne. Skuteczne jest podlinkowanie z różnych portali społecznościowych. Do tego trzeba jednak posiadać zaawansowane zabawki.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zamiast oceniać dlaczego indekser x nie indexuje k2 sprawdźcie sobie czy indekser x sprowadza na wrzucone do niego linki boty. Proponuje zaglądnąć w logi - sporo się wam wyjaśni...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zamiast oceniać dlaczego indekser x nie indexuje k2 sprawdźcie sobie czy indekser x sprowadza na wrzucone do niego linki boty. Proponuje zaglądnąć w logi - sporo się wam wyjaśni...

no ja do paru właścicieli domen z k2 pisałem grzecznie i prosiłem żeby w logi rzucili okiem, albo dostęp dali, bo coś nie chcą się te ich nowe podstrony indeksować. A ci zamiast pomóc zaczęli mnie wyzywać i... usunęli moje teksty. Chamstwo w biały dzień ;)

ty im wrzucasz unikalną treść, a oni zero wdzięczności, gdzie się podziała ludzka życzliwość :)

Generalnie większość linków kiepsko się indeksuje, a K2 jest bardzo trudno wbić w indeks, szczególnie 10K profili

Też tego nie rozumiem, rozbudowujemy im gratis strony o nową treść, a oni zero wdzięczności. Moim zdaniem mogliby się choć postarać o podlinkowanie tych nowych podstron tak aby je google indeksowało, a oni nic. Niewdzięczność ludzka nie zna granic.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności