Skocz do zawartości

[Wykonam] Teksty Dobrej Jakości, Synonimy

Lukasekbb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Jestem zainteresowany współpracą w ramach tworzenia unikalnych tekstów.
W tej chwili, jestem w stanie wykonać teksty na ok 30k znaków dziennie, dla treści wysokiej jakości.
Jeśli jestście w stanie zapewnić urozmaicone tematy, będę mógł przygotować 5 razy dziennie taką właśnie paczkę.
W przypadku bardziej monotematycznych zleceń 2-3 razy w tygodniu. Znam swoje możliwości i wiem, że pisząc ciągle na jeden temat się wypalam.
Jeśli treści miałyby być mniej doskonałe (lanie wody, byle składnie i ortograficznie, typowe precle) zapewne dam redę więcej. Jednak jak wspomniałem, wszystko zależy od urozmaicenia i możliwości kreatywnego podejścia do tematu.
W przypadku tekstów wysokiej jakości, proponuję stawkę 2zł /1000zzs.
W przypadku precli 1,5 /1000zzs.
Jestem w stanie wykonać również teksty techniczne, szczegółowe, zawierające specjalistyczne dane w takiej jednak sytuacji wycena indywidualna.

Kontakt lukasz.teksty@onet.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności