Skocz do zawartości

Google Checkout

.Grzesiek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to rozumiem tak, że Google odważnie weszło do takich krajów jak Polska z Adsense nie zważając np. na urzędy, więc i z tym Checkout może być podobnie tzn. za kilka(naście) miesięcy będziemy mogli z tego korzystać jako sprzedający.

Jeśli ludzie z eBaya też tak to widzą no to mogą zechcieć wykonać ten sam krok wcześniej, bo może być tak jak z Adsense, które w USA może nie jest do końca bezkonkurencyjne, ale w takich krajach jak Polska dla niczego innego nie ma już miejsca.

Co to jest merchant? Dostkonale wiem, co oznacza to słowo w języku angielskim, ale choć język polski jest mym językiem ojczystym, nigdy się z takim słowem nie spotkałem.

Odrobina szacunku do własnego języka... Mam zwyczaj ignorować osoby, które zwracają się do mnie łamanym slangiem polsko/angielsko/burackim. Niestety jestem wyjątkiem, wielu snobom spod budki z piwem imponuje jak wtrącą jakieś z angielska brzmiące słowo do zdania...

P.S. Tak, chciałem pare osób obrazić.

A co to w ogole za nick "Arturro"... Jakby nie mozna bylo po polsku, zamiast snobowac sie na makaronizmy. W ogole nie reaguje, jak ktos mi sie tak polsko/wlosko/buracko sie przedstawia... :)

Produkt jest tylko w USA, w ogole sie dziwie, ze chociaz fragmenty sie na polski chcialo komukolwiek tlumaczyc

Na/razie tylko dla merchantów i kupujących z USA.
Najlepsza jest ta mieszanka: "merchantów", ale(!): "kupujących". I po co? Nie lepiej w całości po angielskiemu?

Polacy nie gęsi i swój język mają? Oj, chyba jednak gęsi... :D

wiesz co? idź na usenet, tam się możesz powyżywać, dużo postów, dużo nietrafnych sformułowań, miliony błędów ortograficznych, będziesz miał co robić ;) Internet został stworzony dla takich poprawiaczy jak Ty! :D

może tak wrócicie do meritum postu ????

dla osób prowadzących sklepy online i reklamujących sie to adwords jest to niezły sposób rozliczeń, a przy tym budzący zaufanie kupujących.

OT. BTW jak juz to poprawnie powinno byc marszand, ewentualnie w poprawnej formie języka francuskiego nie angielskiego marchand.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności