Skocz do zawartości

Kradzież stulecia

Trotyl

Rekomendowane odpowiedzi

Za gimbusa byliśmy z kumplami w Niedzicy na wakacjach pod namiotem (tak sobie po PL jeździliśmy) tam była wytwórnia miodów pitnych i cysterny stały ... No to zorganizowaliśmy 3 wiadra i w w nocy sru przez płot, na cysterne, otwieramy a ty zajebist888y zapach midu pitnego , no to sru jedn, drugie, 3 wiadro i w długą , ciemno było i postanowiliśmy od razu przystąpić do konsumpcji ... Pierwszy łyk i paw stulecia ... To były jakieś ścieki pofermentacyjne czy coś takiego ... Także kradzione nie tuczy :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

miałem trochę podobną historię co beerbant, Węgry, pod Budapesztem pracowaliśmy w wakacje na OHP-ie w fabryce kukurydzy, sierpień, upały stulecia, a za płotem naszego zakładu był browar, przy płocie dziesiątki skrzynek pełnych piwa, mieliśmy 3 zmianę więc postanowiliśmy uzupełnić poziom rozweselaczy. Browaru pilnowało z 6 ochroniarzy z psami, płot z drutem kolczastym, więc zrobiliśmy akcję połączenie Rambo z ninja, przebraliśmy ciemne ciuchy, podkradliśmy się pod płot, rozplątaliśmy, kombinerkami przecięliśmy drut, jeden na czatach, we dwóch przeczołgaliśmy się pod siatką, po cichu przenieśliśmy 6 skrzyneczek browarka . Akcja udana, więc postanowiliśmy skosztować łupu, otworzyliśmy po buteleczce, piwo smakuje mocno specyficznie, kumpel mówi może za świeże, sprawdzamy piwo niepasteryzowane, data produkcji luty, a teraz końcówka sierpnia i stało na słońcu w 30 stopniowym upale 6 miesięcy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności