Skocz do zawartości

Jak ukrywać swoję backlinki?

arturrajber

Rekomendowane odpowiedzi

NIe no poważnie się nie ukrywałem. Wyszło jak wyszło. Z resztą macie tu dość ciekawe środowisko. Dopóki komuś nie chciało się grzebać to i fajnie się tu rozmawiało, nie podchodził nikt arogancko. Ktoś mi udzielał nawet ciekawych odpowiedzi. Teraz patrzycie przez pryzmat mojego blog, nie wiem, wieku. Dziwi mnie to. I się zaczyna, od razu domagacie olbrzymiego szacunku, sztorcujecie jak kota w wojsku. Wcześniej nie przeszkadzało :o

Konik już wiem :D

Wyszło jak wyszło. Z resztą macie tu dość ciekawe środowisko. Dopóki komuś nie chciało się grzebać to i fajnie się tu rozmawiało, nie podchodził nikt arogancko.

Wystarczyło zachowywać się tak jak niby my coś Tobie jesteśmy winni i wszytko stało się jasne :D

Ale to nie do końca Twoja wina, takie pokolenie nam rośnie, rurkowe :D

Z resztą macie tu dość ciekawe środowisko

Środowisko ciekawe bo:

1. Większość to ludzie z nieprzyciętym poziomem inteligencji nawet jeśli nie zgadzamy się.

2. Osoby co maja coś do powiedzenia zawdzięczają poziom wiedzy tylko sobie, nikt ich tego nie nauczył

3. Wlasnie dla tego nie lubią tych kto chce tylko brać, i to jeszcze na tacy i doprawione komentarzami

Maxiu, że ty masz czas

Jestem wyczulony na gimbazę, która nie ma szacunku do innych, zwłaszcza starszych i bardziej doświadzonych. @Max możemy się spierać i kłócić, czasem ostro i nawet do rana, na różnych płaszczyznach, ale .... zawsze zwrócę się @Max albo Ty a nie Maxiu, ty - to kwestia kultury. Nawet nie wiem co tu jeszcze wyjaśniać, ot oczywista oczywistość ;) dla mnie.

Konik już wiem

za późno, długo pisałem, myśli składałem po wczorajszej balandze ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

@Konik Ja nie wiem czemu ty mnie nie lubisz. Kultura przejawa się też przez język. Poprawnie jest małą literą, a także wielką (dużą) literą. .Dwa akurat wiem, że jest jeszcze MAC. Zakładałem konto na PIO, a nie robiłem włam do serwerów NASA.

Nie myślałem, że komuś będzie się chciało grzebać ale ktoś chyba chciał po Seowsku obczaić :D No cóż.

edit: Pan Max chyba się mocno nie obraził ale dobrze zapamiętam.

Poprawnie jest małą literą, a także wielką (dużą) literą.

to tylko pokazuje, że nawet regulaminu PiO nie czytaleś, taki gest szacunku do tych kto w 2004 roku tworzył to forum.

Podam to Tobie na tacy:

- Zwróć również uwagę, że zwracamy się do siebie per "Ty", a nie "ty". Ta mała różnica w literce ma tak naprawdę zasadnicze znaczenie - dokładnie określa ona charakter i ton wszystkich naszych wypowiedzi.

Generalnie to nawet nie chodzi w regulamin, a o to, że można nie wiedzieć kiedy pisać rz i ż, ale pisanie Ty to podstawa w każdym języku, przynajmniej w tych w których umiem pisać :D

Ja nie wiem czemu ty mnie nie lubisz

zastanów się. Nie chodzi o mnie, bo ja mam do samego siebie wielki dystans i podchodzę z ogromnym luzem :)

Poprawnie jest małą literą

tak samo jak poprawnie jest może i morze, tylko oznacza całkiem jakby co innego

jeszcze MAC

mało wiesz

Jesteś facet z jajami ? To wróć do starego konta, napisz sorry, przyjmij do wiadomości, że nic nie wiesz, jesteś sztyft i tak się zachowuj. Z czasem przejdziesz przez wszystkie "szczeble" i będziesz ok, a na skróty to zawsze w życiu "jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz"

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

To jeszcze działa link.?

Nu ten człowiek co to napisał to, chyba już z SEO zakończył przygodę, bo forum przyjął zoozool, ja na de-pozycjonowaniu nie znam się :D

p.s ten kurs depozycjonowania sprzedawany był na allegro :D

Takie blokowanie w .hataccess ogarnie spamboty z danej strony ?:

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_REFERER} nazwa-strony\.com [NC]
RewriteRule .* - [F]

Jeżeli jest więcej stron to:

RewriteEngine on
RewriteRule .* - [F]

czy

RewriteEngine on
RewriteRule .* - [F]

RewriteEngine on
RewriteRule .* - [F]

RewriteEngine on
RewriteRule .* - [F]

A może znacie jakieś inne(lepsze rozwiązania).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności