Skocz do zawartości

Jaka domena pod usługę regionalną ?

Amadi90

Rekomendowane odpowiedzi

Ja testów dotyczących tego nie robiłem, przy tworzonym nowym zapleczu domeny z myślnikami dostawały porządnie po du**e.

Kilkanaście dni temu, ktoś z tego forum nie chciał się podzielić spostrzeżeniami z jego robionego testu, więc dlaczego miałbym się inaczej zachować i dać wszystko na tacy.

Kilkanaście dni temu, ktoś z tego forum nie chciał się podzielić spostrzeżeniami z jego robionego testu, więc dlaczego miałbym się inaczej zachować i dać wszystko na tacy.

Żeby udowodnić, że kompletne bzdury, które opowiadasz mają jakąkolwiek podstawę.

Ja testów dotyczących tego nie robiłem, przy tworzonym nowym zapleczu domeny z myślnikami dostawały porządnie po du**e.

Póki co bajki puszczasz a twój opór przy udowodnieniu swoich teorii tylko to potwierdza, że brak w tym ziarna prawdy.. Mam 3 strony, które mają "myślnik" w adresie i nie zaliczyły spadków tylko siedzą w top10. Tak więc podaj swoje dowody popierajace teorię i nie przysłaniaj się innymi :)

Jak interesuję Cię region Warszawa (z Wrocławia raczej nikt do Ciebie z dywanem specjalnie nie przyjedzie) to proponuję jak najbardziej regionalną domenę (i oczywiście Warszawa, a nie Szczecin, obstawiam, ze to był czeski błąd). Co do nazwy, jest takie fajne narzędzie Trendy Google:

https://www.google.pl/trends/?hl=pl

Wpisujesz sobie różne kombinacje, sprawdzasz, które frazy były częściej wyszukiwane w ostatnim czasie oraz przez dłuższą ilość czasu i na ich podstawie dobierasz nazwę domeny. Masz jeszcze tam fajną opcję "prognoza", która też trochę może nakierować.

Domena domeną, pamiętaj też o metatagach i nagłówkach oraz unikalnej i wartościowej treści ze słowami kluczowymi.

Darmowa porównywarka pożyczek online.

Polecam także: zdjęcia Świdnica

oraz pamiątki Świdnica - sklep online

Sami sobie zdecydujcie, czy spadłem z drzewa, czy wspiąłem się na nie.

Ja z myślników rezygnuje, a co wy zrobicie to już wasza sprawa.

Tyle dla mnie w tym temacie.

Najłatwiej to puścić gafa a potem się zmyć, na prośbę o przykłady wykręcać się. Ach ta dzisiejsza młodzież :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności