Skocz do zawartości

[Szukam] Pracy na stanowisku copywriter w ramach stażu opłacanego przez Urząd Pracy (Górny Śląsk)

mks22

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję pracy w charakterze stażysty na stanowisku Copywriter. Jestem zarejestrowany w mikołowskim Urzędzie Pracy, oferującym obecnie finansowanie stypendium stażowego na okres 5 miesięcy.

Posiadam wykształcenie wyższe magisterskie, które uzyskałem studiując socjologię na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach. Począwszy od ukończenia studiów, podejmowałem regularną współpracę z kilkoma agencjami copywriterskimi oraz interaktywnymi w zakresie tworzenia unikalnych treści na strony www i blogi, artykułów sponsorowanych i poradnikowych, recenzji i opisów produktów dla sklepów internetowych, tekstów pozycjonujących SEO etc. Potrafię redagować lekkie i chwytliwe teksty z różnych dziedzin, w czym pomaga mi posiadanie tak zwanego „lekkiego pióra”. W trakcie dotychczas realizowanych zleceń jako copywriter freelancer nauczyłem się samodzielnej pracy, wykonywanej z należytą dokładnością i starannością. Klienci podejmujący ze mną współpracę cenią mnie również za bezwzględne dotrzymywanie wyznaczonych terminów.

W okresie podejmowanego stażu zamierzam wykorzystać swoje dotychczas zdobyte umiejętności, a także pragnę poszerzyć je o wiedzę i doświadczenie z zakresu marketingu internetowego oraz pozycjonowania. Poniżej zamieszczam adres do własnego portfolio, a na życzenie mogę przesłać CV.

https://rzetelnycopywriterseo.pl/

danielgrzegorzek1990@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności