Skocz do zawartości

Google PR update 30.06.2006

TTSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wszystkie nowe domeny mam na PR=3, katalog na tych domenach też - ale tylko w kilku DC, spadły mi BLe o połowe ... co jest dziwne bo na pewno nie powinny spaść... nie po to dodawałem do katalogów :rotfl:

jakieś tsunami total normalnie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Fakt, Google jest bardzo oszczędne z PR dla stron, ktore już mieli.

Duże poszukałem, i znałaslem tylko jedna:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=3834 :rotfl: - z 1 do 2

W drugiem kierunku są duże.

I nawet domena jak toplista.trout.pl z kilkadziesiąt tys. BL stoi nadal na PR2.

U mnie tak samo: domena z około 5 BL przedtym dostał PR2 i teraz z 100+ BL nadal 2 :)

Ten update to jakiś śmiech na sali. Wszystko nie tak, jakby się można było spodziewać. Może jakieś zmiany w algorytmie naliczania nastąpiły?

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

robimy zaklady ile tym razem temat bezdie mial stron ? :rotfl:

ja mowie ze 17 :-)

upadate jak aupdate, tyle ze bedzie ladniej wygladac

u mnie wsumie przewidywalenie, bez zaskoczen.

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

ale numer - moja zbanowana domena dostała PR=1 ROTFL

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

stare z 3 na 2 i z 1 na 0.

Czy możesz podać te domeny?

Staram się jak mogę i nie znalazłem nawet jednego przypadku zmiany PR dla strony głównej która miała niezerowy PR.

Uwaga moje testy dotyczą tylko i wyłącznie stron głównych, podstrony na razie nieistotne.

Z mojego punktu widzenia nowy PR dostają tylko główne strony z dotychczasowym zerowym PR. Bardzo proszę o przykłady jeśli ktoś widzi inaczej!

Natomiast te nowe PR to znów takie jakieś dziwne :) - np. domena ze 100 000 linków (w Yahoo) dostaje 4 i domena z 40 linkami (w Yahoo) i site w G=1 dostaje też 4 :rotfl:

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Ja dla https://www.katalog.wsieci.kom.pl miałem 2 godz temu PR 3 a teraz PR 4 :? ( Stary PR 4 )

Na monitorowanych przeze mnie DC masz wszędzie 4, może badałeś jakąś podstronę?

Edit: Na własne oczy widziałem jak się na pewnym DC zmienił się PR dla Twojej domeny, dzięki za przykład - ten update będzie chyba ciekawszy od poprzedniego :rotfl:

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności