Skocz do zawartości

Po wyekspirowaniu domena w top1

Mic85b

Rekomendowane odpowiedzi

Jakbyście zinterpretowali zdarzenie którego doświadczyłem? Domena wyekspirowała się i od razu wskoczyła na top1. Wcześniej była na 3. Odnowiłem domenę i teraz jej w ogóle nie ma. Strona parkowania gdy domena była po terminie ważności w tytule miała tylko nazwę domeny.

Zastanawia mnie czy to fluktuacje gogla (z dnia 2015-05-27/28) czy strona jest przeoptymalizowana.

Jednak dziwi mnie ten fakt bo do tej pory przy przeoptymalizowaniu strona wogole wypadala z indeksu. A ja raczej nie przesadzam z takimi rzeczami. Nie chce eksperymentować może ktoś podrzuci coś użytecznego.

Dla mnie od razu nasuwa się jeden wniosek: title. Ale to by było za proste. Domena jest partial match, linki z anchorow glownie brandowych, poniżej 5% exact match.

Sprawa dotyczy gogle.com

Domena jest partial match, linki z anchorow glownie brandowych, poniżej 5% exact match.

Nie łapię o co chodzi. A tak po ludzku to gdzie blasta przyłożyłeś?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

3 dni przegapiłem ze ekspirka. Potem po 2 dniach się skapnolem ze rejestrator wogole nie zmienil nameseverow na nowe. Czyli 5 dni

na ile dni wskoczyla w top1?

Można napisać 10 stron teorii i wróżyć z fusów a prawda jest taka, że nawet wróżbita maciej nic Ci nie powie jak nie zobaczy jakich linków używałeś i jak wygląda ta strona:)

hehe czekałem az ktoś to napisze :) Slawny tez wróżbita ;)

Dodam może, ze to mój drugi taki przypadek. Miałem domene, której nie chciałem przedluzac bo nie weszla w topy. Domena się wyekspirowała i top 12. Przedluzylem i wypadla. Coś jest na rzeczy. Będę drążył temat. Poeksmerymentuje. Może podmienię stronę główną na coś w stylu strony parkowania i zobaczę - tzn w tytule nazwa domeny w treści jakies powiazane słowa kluczowe.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności