Skocz do zawartości

Prośba o wypełnienie 30-sekundowej ankiety

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Szybkie badanie rynku etui do smartfonów ;) Trzy pytania zamknięte + jedno otwarte. Z góry dzięki za pomoc.

https://www.interankiety.pl/interankieta/b916c2a0ca253eadf1fb3ac6df971ddd

jak już piszesz, to 4 zamknięte i jedno otwarte, po drugie jeśli na pierwsze odpowiediałem "NIE" to mia mam możliwości zakończenia ankiety, bo każe mi wybrać w pkt 2 rodzaj etui, i w pkt3 coś tam, a to jest sprzeczne z pkt1 :) dlatego albo w pkt 2 i 3 dajesz opcja nie dotyczy, albo usuwasz pkt 1 i zakładasz, że kazdy wypełniający ma etui.

Pozdrawiam

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Te badanie nie przedstawi Ci żadnych relnych danych bo nie używając etui musiałem zaznaczyć jaki ma kolor i jakiego jest typu. Jest takie coś jak pytanie filtrujące ;)

Producent zbiorników ze stali nierdzewnej. Indywidualne podejście,doświadczenie, wysoka jakość obsługi i produkowanych zbiorników. Skontaktuj się z nami!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności