Skocz do zawartości

Problem z Importem CSV do Prestashop

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Nie wiem w sumie, czy znajdę odpowiedź wśród użytkowników tego forum - liczę jednak na wyrozumiałość.

Uruchomiłem ostatnio kilka sklepów na Prestashop. Problem w tym, że nie mogę poprawnie wykonać importu produktów i kategorii. Kombinowałem już na wszelkie sposoby. Zauważyłem, że import całej dużej bazy jest nie do przełknięcia przez mój hosting - HostingHouse. Starałem sie więc wrzucać produkty małymi partiami. Niewiele to jednak dało, bo albo importuje się źle - z błędami albo wręcz wcale.

Co ja robię źle, że się nie udaje ? No i jak mam to zrobić, żeby import przebiegał prawidłowo oraz żeby informacje o zakupie automatycznie były przekazywane do hurtowni. Prowadzę sklepy w systemie droppshipping co oczywiście ma tu ogromne znaczenie.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności