Skocz do zawartości

Idealny Presell Page

vinal13

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem poprosić Was o propozycję tj. co powinien zawierać, jaki powinien być idealny Presell Page.

Liczę na Waszą pomoc w budowie sieci Presell Page właśnie poprzez takie rady.

Ps. Proszę podawać nawet te propozycję które uważacie za mało realne do spełnienia.

Pozdrawiam

Darek - strateusz zrobił więcej topów jak Ty zjadłeś pierogów, więc jeśli nie zrozumiałeś co on chciał powiedzieć, to pomyśl zamiast sugerować, że piszę napalony. Uprzedzam ostrzenia Tobie kończą się...

Darek - strateusz zrobił więcej topów jak Ty zjadłeś pierogów, więc jeśli nie zrozumiałeś co on chciał powiedzieć, to pomyśl zamiast sugerować, że piszę napalony. Uprzedzam ostrzenia Tobie kończą się...

Panie MaxPan

W zły sposób mnie zrozumiałeś. Słowo "Topy" może oznaczać owoce konopi indyjskich , wpis Strateusza odebrałem jako zabawny ale nie wnoszący zbyt wiele do dyskusji więc napisałem coś w tych klimatach. Nie miałem zamiaru obrażać Pana strateusza ani też sugerować ,że pisał to najarany. Po prostu słowo topy spowodowało ,że skojarzyłem to w ten sposób. Nie wiem dlaczego odebrałeś to jako coś obrazliwego... Mam nadzieję ,że Pan Strateusz nie odebrał to w ten sam sposób co Ty.

• 2 tygodnie później...

To nie propaganda googlowska, sam korzystam z precli. Chodziło mi o to że kiedyś stawiali sieci masowo, potem to wszystko pozgłaszali w tych śmiesznych zgłoszeniach do googla (nawet nie pamiętam jak się to nazywa). A googla nie słucham, robię swoje.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności