Skocz do zawartości

Budowanie zaplecza

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

pomaga naszemu linkowi

Na chwilę obecną jedyne co pomaga to brak linka ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak ostatnimi czasy linkujecie z artykułów? Sam korzystam głównie z trzech sposobów:

- link w obrazku

- link jako fraza w tekscie, niemal zawsze nofollow

- pod artykułem Źródło: adres z linkiem

Jakieś inne sposoby, aby wyglądało "naturalnie"?

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Witam powiedzmy tworze zaplecze które jest na 100 domenach które mają różne końcówki zaczynając od regionalnych kończąc na domenach .pl .de i oczywiście różne IP

Z mojego punktu widzenia zróżnicowanie skryptu na którym będzie się opierać taka strona ma sens. Więc będę stosował różne cms, fora, galerie zdjęć jak również sklepy internetowe.

Ja wręcz przeciwnie postanowiłem zrobić zaplecze:

1, 300 domen

2, Z każdej domeny 3 do 5 subdomen

3. wszystko na wordpressie

4. wszystkie domeny kupione u jednego rejestratora, ale na osobę prywatną

Zaplecze ma ponad 6 miesięcy i jakoś skutków ubocznych korzystania tylko z wordpressa, rejestrowania domen u jednego rejestratora nie widzę, ale czekam dalej ....

Nie przesadzacie trochę z tymi banami? Waszym zdaniem to chyba najlepiej wcale nie pozycjonowac bo za wszystko można dostać bana.

Masz rację to przesada. Niedawno dostałem bana na stronę, której nigdy nie pozycjonowałęm, nawet zapomniałem o jej istnieniu. Konkurencja tez nie mieszała, bo stronka była dalego na wszelkie frazy. Po prostu taki G mial kaprys.

Skąd od razu założenie że jak z 2005 to z filtrem, pisaliśmy tylko o wieku i końcówkach, nic nie było o tym jak jest linkowana i to oczywiste że wszystko trzeba wziąść pod uwagę dokonując oceny ale biorąc pod uwagę porównując domeny tylko po wieku i końcówce wziałbym ta z 2005

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl