Skocz do zawartości

Budowanie zaplecza

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam 35 blogów na darmowych platformach większość WP i Blogger. Blogi mają po 2-3 lata i wpisów po 30-40 . Chciałbym je połączyć zblokować
w trzech warstwach 20>10>5 , i porem na 2 i 3 warstwie założyć blastra (kupić na zewnątrz). Blogi i wpisy są robione na jednym komputerze (to samo IP) Czy to ma sens ???? Proszę o opinie i uwagi

10a89b2af92710bbm.jpg

d9c95c1e4bb0ee41m.jpg

Witam:D

Mam bloga jako zaplecze https://kulinariaswiata.blog.interia.pl/ . Chciałbym się dowiedzieć po jakim czasię google zaindecukje w moim blogu backlinka prestoursynow.pl ?

Blog założony ponad miesiąc temu a do dzisiąj link znajdujący się w środku nie został zaindeksowany.. Od czego to zależy? Da się jakoś to przyśpieszyć?

@up co masz?? zap.. co?

qr*a.. coś z 1 wpisem nazywać zapleczem.. co tam Twoim zdaniem gugiel miałby niby robić? indeksować datę co najwyżej..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Witam:D

Mam bloga jako zaplecze (...). Chciałbym się dowiedzieć po jakim czasię google zaindecukje (...)

Tutaj to co nawyżej Max może Ci ten wpis zaindecukj - ować tzn. wywalić do kosza :D

e: A sorry, to nie ten ten Profesjonalista Genju co to wysyła oferty na seo? Spoko zaplecze, nie ma co.

Edytowane przez Nikonem
  • Like 1

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

proszę - nie pisz tylko że pozycjonujesz ta pizzerię ......Jeśli tak to niech do Ciebie dotrze że robisz komuś krzywdę - to tak jak byś z bólem zęba poszedł do sąsiada bo ma wiertarkę więc może borować .Ktoś może swój życiowy interes powierzył Tobie a Ty się pytasz kiedy g. zaindeksuje linki. Chłopie ...

• Like 1

Może to robi za małą pizzę ;)

e: @unnamed, no proszę Cię :D

Edytowane przez Nikonem

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

osobiście mam nadzieję że to jest po prostu test na czyjejś domenie - nie wiem co autor chce osiągnąć w ten sposób ale chciał bym żeby to była niewinna zabawa - ewentualnie jakiś multikonciarz ma niezły ubaw wkręcając innych

@Nikonem - powierzył byś przyszłość swojej firmy amatorowi i jeszcze dał mu za to długopis ?

Panowie,

Oczekiwałem od was odpowiedzi co muszę poprawić ( czy za mało treści ?) a nie stękanie czy to jest klient czy nie. To jest moja sprawa.

Bloga podlinkowałem jak na razie na 10 forach.

Arkaszka - piszesz o zaindeksowaniu bloga, z tego co sprawdzałem to blog się zaindeksował na forach jednak google nie widzi linka w środku tego prestoursynow.pl .

Teraz , chciałbym się dowiedzieć dlaczego, jaka jest przyczyna, co muszę poprawić. jaki czas oczekiwania?

W innym temacie już miałeś dobre rady. Jak widać nie skorzystałeś, na co w takim razie liczysz?

beat12346 - bardzo dobry pomysł chętnie bym zobaczył profesjonalny blog zapleczowy.:) Oczywiście poczucie humorku jak najbardziej wskazane tylko fajnie by było gdyby wypowiedzi unamed i bea12346 wnosiły coś do tematu i połączone by były z humorkem..

Arkaszka - dzięki.

beat12346 - bardzo dobry pomysł chętnie bym zobaczył profesjonalny blog zapleczowy. :) Oczywiście poczucie humorku jak najbardziej wskazane tylko fajnie by było gdyby wypowiedzi unamed i bea12346 wnosiły coś do tematu i połączone by były z humorkem..

Arkaszka - dzięki.

Poprawka wypowiedzi "
nikonem i unamed " nie Araszka

Może ktoś pokaże swój profesjonalny - wzorcowy wpis zamiast się naśmiewać

ależ proszę Cię bardzo

jako cytat -żeby nie było że mam za mało wartościowych linków ;)

Czemu nie możecie pojąć że w przypadku ręcznego zakładania zaplecza więcej czasu się traci na linkowanie i samo zakładanie niż na napisanie kilkuset słów . Przecież każdy administrator który wejdzie na taki blog chociażby miał i linki z samej wikipedii go wypierd... i. Tak samo w przypadku googlersów. Jak tworzysz zaplecze automatem to jeden blog na plus czy minus to ch.., ale przy robocie ręcznej bardzo dużo. Zaplecze nie ma wyglądać jak zaplecze.