Skocz do zawartości

Budowanie zaplecza

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

Myślenie (w sumie nie ręcznie). Prędzej drapanie się po głowie będzie ręcznie ;)

W zasadzie to, co można robić w przeglądarce może robić automat.

Teksty trzeba pisać ręcznie, przynajmniej te bazowe - oczywiście można generowane ale nie będzie to to samo.

Wszystko co nakierowane na użytkownika robione jest ręcznie.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wszystko co nakierowane na użytkownika

możesz to rozwinąć .

Treści skierowane dla użytkowników nie "pod roboty" publikowane w serwisach które mają większą ilość odwiedzin użytkowników niż robotów ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Również ręcznie, nie automatycznie. Algorytm prosty: to co czytasz Ty lub to co czytają inny ludzie. Jeśli widzisz, że społeczność wokół strony jest dość duża (np po ilości prawdziwych komentarzy), znaczy że jest ok.

Witam mam takie pytanie, jak to jest. Kupiłam piramidę linków na allegro i pozycje ani drgnęły. A wykonaliśmy ręcznie siec blogów i to dało o niebo lepszy wynik. Fakt trwało to dłużej. Więc mam pytanie, cze piramidy w ogóle już się skończyły czy po prostu dałam się nabić w butelkę.

no coż.. Polak mądry po szkodzie :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Karolina powiem w ten sposób. Dobrze zrobiona piramida przyniesie efekt. Pytanie tylko czy w ogóle ktokolwiek się zajął Twoją stroną. Drugie pytanie, które mi się nasuwa brzmi następująco : skąd masz pewność, że to dodane przez Ciebie linki ruszyły pozycje? Rozumiem, że oba warianty wdrażane były na tej samej domenie?

Potrzebujesz linków? Pisz!

Miejsce na SEO zostało jeszcze moim skromnym zdaniem głównie w content marketingu, a najprostszym sposobem na wartościowe strony to zrobienie ich sobie samemu ;)

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

AQQry pozwól, że się tutaj z Tobą nie zgodzę. Nie można generalizować, iż wszystko co z allegro to jarmarkowa tandeta. Zdarzają się też dobre oferty, które przynoszą określone korzyści. To, że tych gorszych ofert jest więcej wcale nie znaczy, że tych wartych zainteresowania nie ma. Jakby nie patrzeć allegro to także przecież kanał sprzedaży i nie możemy go marginalizować przez pryzmat wakacyjnych pozycjonerów.

Potrzebujesz linków? Pisz!