Skocz do zawartości

Budowanie zaplecza

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

@up pod średnie frazy nie trzeba stawiać zaplecza za 15k

domeny w promocji to wydatek 200-500zł pierwszy rok

pod 100 stron można wziąć tańszy hosting

teksty można generować jeśli zaplecze ma być tylko pod seo

podlinkowanie też nie musi kosztować 5k jak się posiada własne softy, listy

Moim zdaniem stawianie takiego zaplecza za 15k mija się z celem, ponieważ 100 zapleczówek cudów nie czyni

@up policz ile zapłacisz za przedłużenie tych domen z promocji, bo chyba nie będziesz inwestował w zaplecze na 1 rok?

To było do s_matysik

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Oczywiście, że 100 stron nie pociągnie strony powyżej średnich, ale Lars sugeruje co innego. Może dla tego, że tkie stronyc spzredaje. Nie wiem. Ale robiłem już takie testy,całkiem nie dawno. 100 stron na domenach pl z historią, dobrze podlinkowane z unikalnym contentem, mało co dają na frazy komercyjne. Było by to zbyt proste.

Myślę 100 stron, na osobnych domenach itd, dobrej jakości z oryginalna treścią i dobrze podlinkowanych udźwignie więcej niż średnie frazy. 

• Like 1

proszę,cie..... jeśli zapleczami nazywasz te webmini co stawisz na subdomenie regionlalnej, to nie o to chodzi.

Pod lepsze zaplecze trzeba dawać domeny.pl lub maksymalnie co można obniżyć to do com.pl, net.pl

Te cudaczne rozszerzenia co teraz tanio handlują nie nadają się, czemu odpowiedz prosta site:cudaczne.zakonczenie

• Like 1

Ale robiłem już takie testy,całkiem nie dawno. 100 stron na domenach pl z historią, dobrze podlinkowane z unikalnym contentem, mało co dają na frazy komercyjne. Było by to zbyt proste

MaxPan, masz na myśli świeże domeny PL, po prostu podlinkowane, czy przejęte, z historią i starszymi linkami?

Edit: własnie zauważyłem, że piszesz o domenach z historią :)

Edytowane przez skipperskipper

Ale może faktycznie ma się to nijak do mocy zaplecza.

Nie nu gdzie tam, ilość zindeksowanych stron, podstron wcale niema nic do tego....

Przecież jeszcze niedawno ktoś twierdził, że linki wyświetlane na zbanowanych stronach dalej rankują   :D