skipperskipper Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Oczywiście definicja średnio ciężkiej frazy oraz przeciętnej domeny jest tutaj bardzo płynna, ale z moich bardzo skromnych obserwacji domeny zapleczowe (takie normalne przejęte, np. narodowe, a nie ovh) cały czas działają, może nie tak, jakby się chciało, ale widać ich wpływ. Tylko najlepiej jeśli takie domeny są jeśli chodzi o layout oraz treść w miarę odtworzone z tych wcześniejszych, a nie Wordpress, nowy wzór linków, 5 artykułów i bach link w treści. Zauważyłem, że takie wordpressówki jakby mocy nie przekazują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Przecież jeszcze niedawno ktoś twierdził, że linki wyświetlane na zbanowanych stronach dalej rankują Może i rankują, ale w bingu Są cudaki co twierdzą, że tematyczność ma znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (takie normalne przejęte, np. narodowe, a nie ovh) cały czas działają Oczywiście, że dają moc i działają. Ale mówić że zaplecze z 100 takich stron ciśnie ciężkie frazy, to po prostu nieprawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 teksty, 50 PLN serwery - 500 PLN robocizna 30 PLN linkowanie 50 PLN Super okazyjne ceny lepsze jak na allegro, robocizna 30 zeta, mogę dostać kontakt ? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 A ile kosztuje zainstalowanie wordpressa i dodanie 5 tekstów na stronie ze zdjęciami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 A ile kosztuje zainstalowanie wordpressa i dodanie 5 tekstów na stronie ze zdjęciami? jest na forum osoba którą robiła mi to po 5 zl/szt dodatkowo konfigurowała darmowy szablon(zamawiałem paczki po 200-300 szt, od razu uprzedzam kontaktu nie podam). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 300 x 5 to daje 1500 zł, a za tyle to student, czy uczeń mieszkający z rodzicami spokojnie 2 mc wyżyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 ... jest na forum osoba którą robiła mi to po 5 zl/szt dodatkowo konfigurowała darmowy szablon.... Zazdroszczę kontaktu, jeżeli jest faktycznie taka osoba to chętnie bym ją poznał. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Xann daj ogłoszenie, że zlecisz instalacje wordpressa + wrzucenie artykułów za 5 pln/sztuka i jak komuś będzie odpowiadało takie wynagrodzenie to sam sie do Ciebie zgłosi. U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brn Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Nie chcę mi się wierzyć, że domeny regionalne lub innego rodzaju subdomeny nie można wbić na wysokie pozycję. Macie przykład https://www.google.pl/#q=firma+remontowo+budowlanapod frazą "firma remontowo budowlana" na pierwszej pozycji strona, która ma końcówkę jakiegoś hostingu cal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Nikt nie pisał, że subdomen nie da się wbić na wysokie pozycje. Dyskusja dotyczyła mocy stron z których pochodzą linki pozycjonujące. 1 U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brn Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 No tak, ale jeżeli tak strona na domenie regionalnej jest bardzo dobrze podlinkowana to taki link pozycjonujący czemu ma być gorszy od linki pozycjonującego, który wychodzi z domeny .pl?? Przecież mija się to z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 brn o czym innym dyskutujemy. Chyba zapomniałeś o akcjach na domenie .poznan.pl Ale jeśli nie zapomniałeś, a tylko nie wiesz to poczytaj sobie. Są ta akcje wielokrotne a nie tylko na .poznan.pl Cały czas mówimy nie o frazach firma ogolono-budowlana. Bo koszt tej wlasnie frazy to ok 1500 netto miesięcznie. Mówimy o frazach w x razy bardziej komercyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Oczywiście, że 100 stron nie pociągnie strony powyżej średnich, ale Lars sugeruje co innego. Może dla tego, że tkie stronyc spzredaje. Nie wiem. Ehhh, a już sprawdzałem ceny nowych beemek ... Nie dyskutuję z doświadczeniem MaxPana. Ale też sa różne doświadczenia. Za dużo tutaj zmiennych. Co jest frazą średnia a co trudną? Jakiej jakości strony? Co do przejętych domen -. wiem z doświadczenia że może być bardzo różnie. Moze Google bierze pod uwagę że nowy właściciel i zupełnie nowa, inna treść i jakoś nie liczy tych linków? Też raz myślałem że polecę w kosmos a zostałem na polu. Teoretycznie powinna być przecież petarda. Ja miałem na myśli dobrej jakości strony, podlinkowane z dobrych źródeł, nowe domeny, .pl itd. Podlinkowanie jest jedna z kluczowych kwestii. Każdą taką stronę trzeba traktować jak normalną strone która chce sie wypozycjonować na jakąś mniej znaczącą frazę. Jeżeli takich 100 stron nie pociągnie jakiś znaczących fraz (stron dedykowanych tylko dla jednej pozycjonowanej witryny), to jak rozumieć że są zestawy linków w ilości kilkudziesięciu, np z precli, czy komentarzy które dźwigają witrynę do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brn Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 No chyba, że mowa o takich frazach jak opony. To może się zgodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi