Skocz do zawartości

Budowanie zaplecza

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

duża ilośc treści i mało linków wychodzących jest bardziej naturalna i bezpieczna. Możesz z artykułów linkować wikipedie, inne "ważne" strony niby że powołujesz się na źródła . Poczytaj kilka artykułów na wp, onecie, kilka blogów i próbuj nasladować. Sam sobie odpowiedz na pytanie czy normalny człowiek pisze wszystkie artykuły na 500 słów z 2 linkami wychodzącymi .... Jak nie wiesz o czym pisać to znajdz artykuł na Twój temat w google , przeczytaj kilka razy i spróbuj napisać własnymi słowami - to nie jest trudne .

Poprawka wypowiedzi "
nikonem i unamed " nie Araszka

Dziękuję za uznanie. W tym rzecz własnie, że nie chce Ci się d*py ruszyć i poszukać info w sieci. Nie mówiąc o PiO. Parafrazując: przyjąłeś zlecenie na budowę domu a nie masz nawet sznurka z ciężarkiem o innych narzędziach czy planach budynku nie wspominając.

No to jak nawać takie postępowanie? Dla jasności, nie jesteś jedynym tego rodzaju "biznesmenem" a trafiłeś na forum ludzi, którzy z seo żyją.

• Like 1

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

W tym rzecz własnie, że nie chce Ci się d*py ruszyć i poszukać info w sieci. Nie mówiąc o PiO

aa teraz już kojarzę :)

Zanim zadasz jakieś pytanie - przeszukaj forum żeby nie było jak z pytaniem o PR ;).

niestety pamiętam tylko te ważniejsze nicki z PIO :)

wiem, wiem @Nikonem ...... wiedziałes :)

• Like 1

na co w takim razie liczysz

na Boskie zmiłowanie..

Może ktoś pokaże swój profesjonalny - wzorcowy wpis zamiast się naśmiewać

cytując klasyka:

pokazywałem jak byłem mały..

W poprzednich postach było już dużo "pokazane" - wystarczyło poczytać i zastosować się.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

pokazywałem jak byłem mały..

To mi podchodzi pod pedofilię , musisz o tym napisać wiecej, ale na innym forum

Przejrzałem to forum jedynie "unnamed" nie wstydzi się swojej pracy ,

inni tylko piszą . Z uwagi na to ,ze jestem początkującym trudno mi ocenić wartość postów tu zamieszczanych. Chcę zobaczyć jak ktoś , kto się popisuje wiedzą teoretyczną , swoje teorie przekuwa w praktykę. Każda teoria powinna być poparta przykładem , tym bardziej ,ze jest to forum dla początkujących i chciałby się czegoś dowiedzieć. Teorii jest wystarczająco dużo w książkach tematycznych

To mi podchodzi pod pedofilię

a mi podchodzi pod gimbazę, która nie zna kabaretów z lat '80 :D

analizując Twój profil mogę powiedzieć jedno - nie ucz ojca dzieci robić.

Chcesz wiedzy teoretycznej? Przeczytaj od deski do deski forum dla początkujących - studnia, kopalnia, kompendium wiedzy na wyciągnięcie ręki.. tyle, że waszemu pokoleniu (_|_) się nie chce ruszyć i oczekujecie gotowców na każde pytanie.. a jak nie to foch.

• Like 1

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Przejrzałem to forum jedynie "unnamed" nie wstydzi się swojej pracy ,

to nie moje :) - myślałem że się skapniesz .Na tym forum lepiej nie pokazywać swojego zaplecza , a cudzego nie wypada.

Każda teoria powinna być poparta przykładem ,

Przykro mi ale jak nie chcesz uwierzyć na słowo to musisz sam robić testy :/ .

tym bardziej ,ze jest to forum dla początkujących i chciałby się czegoś dowiedzieć.

są szkolenia - bez problemu można znaleźć , wystarczy zapłacić.

ps. uwierz mi na słowo , opierając swoją widzę na forum i kilku blogach można łatwe i średnie frazy wbijać w topy.Potrzeba do tego kilku dodatkowych rzeczy jak domeny, hostingi, posty na forach ( !!! ) i odrobinę wyobraźni. Czekanie na to aż ktoś specjalnie dla Ciebie napisze poradnik to jak czekanie na pracę w ministerstwie. A takie poradniki są i to nawet na tym forum :)

• Like 1

Przykro mi ale jak nie chcesz uwierzyć na słowo to musisz sam robić testy :/ .

Tak robię , ale to trwa , nie chce odkrywać Ameryki ,liczyłem na szybkie potwierdzenie ,że to co robię robię dobrze ( nie ukrywam ,że nie mam zbyt wiele czasu, jest to moje dodatkowe zajęcie dla strony mojej żony). Jeżeli chodzi o kursy to nie chciałbym trafić na kogoś kto jeszcze miesiąc temu posiadał taką wiedzę jak ja teraz . Pozostaje mi tylko czytać

...pokazywałem jak byłem mały...

Pierwszy raz usłyszałem to w 1981r w Gdańskim "Żaku" Smoleń do Laskowika się zwracał , ale na 100% nie jestem pewien

,liczyłem na szybkie potwierdzenie ,że to co robię robię dobrze

ale Ty nie podałeś zadnego przykładu !! Ostatnie posty dotyczą ""zaplecza"" @genju2 które nawet nie jest małą częścią zaplecza bo zaplecze to nie tylko blogi ale też inne "mozliwości zamieszczenia i kontrolowania linków" - własnie takie jak prywatne fora, konta na forach, katalogi itp ... Podaj frazy na które chcesz pozycjonować stronę żony bo jest bardzo duża szansa że obędzie się bez zaplecza. Jak byś poczytał kilka poprzednich stron to się okazuje że dzieciaki kupują mnóstwo domen, seohostingi a później pytają "co z tym robić" i czemu stronka na "remonty skrzyń berdechów" cały czas poza top 10 .I własnie w tym momencie naciąga się spirala, "fachowcy" podejrzewają filtr, inni że ban, jeszcze inni od razu by wpieprzyli wszystko do DT i płakali na forum google że ktoś ich depozycjonuje a się okazuje że "zaplecze" wygląda jak u kolegi @ genju2. Można wałkować każdy temat 2-3 razy ale nie tygodniowo...Jak się komuś nie chce poświęcić kilku godzin na przeczytanie i posegregowanie wiedzy to niech płaci. Mi się nie chce kosić trawnika więc płacę kuzynowi.

Jeżeli chodzi o kursy to nie chciałbym trafić na kogoś kto jeszcze miesiąc temu posiadał taką wiedzę jak ja teraz

wiedzę którą masz teraz (jeśli masz ) ogarnia się w kilka godzin więc nawet od takiej osoby mozna się czegoś nauczyć. Lexy ma kursy przez emaile czy cuś takiego a naprawdę fajnie się ją czyta ( z kursu nie korzystałem ) - blogi zgreda , lexy, kojotka ( polecam bo o nim na PIO raczej nie poczytasz a naprawdę dla początkującego to ogromna skarbnica wiedzy ) i jeszcze kilku osób ale na początek te 3 powinny Ci wystarczyć. I PIO - tu masz wszystko w jednym miejscu i masz nas :D

• Like 1

mam około 50 słów kluczowych po hiszpańsku +10% po angielsku+10% po rosyjsku wszystko na

google.es (uk) albo(ru) maquillaje permanente marbella >(www) beauty.interremi

Tratamiento Cicatriz pecho ,> https:// micropigmentacion-medica-marbella.blogspot.com

o konkurencyjności poniżej miliona większość poniżej 500tyś Mam 5 profili na FB z 15 stronami firmowymi o różnych adresach +około 50 blogów na różnych platformach głownie wordpress.com i blogger.com oraz od niedawna 50 stron na domenach regionalnych . W najbliższym czasie liczba słów kluczowych zwiększy się do około 100 + nowa strona .W działalności żony głównie liczą się fotografie dlatego moja idea jest taka ,że jak nie ma mojej strony w pierwszej 10 to zawsze zdjęcia są wysoko . Jak klikniesz w zakładkę zdjęcia to poznasz moje zdjęcia jest ich dużo. Jak wejdziesz na https:// micropigmentacion-medica-marbella.blogspot.com to zobaczysz jak wyglądają moje blogi . Wszystko na razie robię ręcznie . Dziennie siedzę w necie około 3 godzin , więcej nie mogę . Jeżeli byłbyś zainteresowany pokierowaniem moich działań pisz na prywatny e mail . Nie wiem czy mogę tu podać

ja się nie zajmuję pozycjonowaniem :)

w sprawie hiszpanskich keywordów możesz się skontaktować z kava - link masz w "polecamy" w prawym górnym rogu . Nie wiem co prawda co potrafi ale zna tamten rynek. Teraz chociaż naświetliłeś sprawę i wiadomo że sprawa trochę poważniejsza niż "przeważnie" - Najlepiej jak znajdziesz kogoś kto się tym zajmuje i poprowadzi od a-z. Frazy hiszpanskojezyczne są tez spamowane przez całą amerykę południową tak że to troszkę utrudnia sprawę. Duża ilośc extranjeros w Hiszpanii też nie ułatwia - nie zapominaj o polskiej klienteli która już się dorobiła jakichś pieniędzy a jeszcze nie nauczyła języka.3 godziny dziennie to za mało - w każdym razie chyba zdajesz sobie sprawę że im więcej ludzi na stronach tym więcej klientów i większe zyski więc nie ma co czekać. Oddaję Cie w ręce fachowców :)

edit:

zapomniał bym - w Madrycie na Tetuan jest polska dentystka - bardzo fajna babka która może nagonic trochę klientów.

Edytowane przez unnamed

w sprawie hiszpanskich keywordów możesz się skontaktować z kava - link masz w "polecamy" (...)

Jeśli chodzi o grafikę, załatwiałem coś u niej przez wspólnego znajomego, zna się :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@Nikonem - zawsze to "jakies" rekomendacje . Nie wiem czemu cały czas myślałem że też zajmuje się pozycjonowaniem ale chyba gdzieś na forum widziałem jej posty.

@bea12346 - uważaj na "pozycjonerów" z ameryki południowej. Kolega ma sklep w hiszpanii który pozycjonował na takie same frazy jak ja swój blog i chociaż na moim blogu w j. hiszpańskim były tylko nazwy zdjęć i "alty" to i tak byłem wyżej w google.es niż jego sklep . Jak sprawdziłem to do sklepu prowadziło około 100 linków za co wzięli ponad 400 euro.

zapomniał bym - w Madrycie na Tetuan jest polska dentystka - bardzo fajna babka która może nagonic trochę klientów.

Dzięki. Mamy klientów z Madrytu i nie tylko, mieszka,m w Marbelli - lotnisko Malaga, też mam polską dentystkę , ceny jak w Polsce , a jakość usług lepsza