Skocz do zawartości

Budowanie zaplecza

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

Lexy ma kursy przez emaile czy cuś takiego a naprawdę fajnie się ją czyta

blogi zgreda , lexy, kojotka

No to już wiem skąd dzisiejsze gimby czerpią nauki i dlaczego tak łatwo wszystko wchodzi :D

sprawa trochę poważniejsza niż "przeważnie"

po hiszpańsku

lol :)

ja się nie zajmuję pozycjonowaniem :)

na szczęście się szybko wytłumaczyłeś...

Ale z drugiej strony jeżeli się nie zajmujesz pozycjonowaniem to po kiego "wafla" doradzasz innym w temacie pozycjonowania? To tak jak ja bym się zarejestrował na forum dla gejów i doradzał jakich lubrykantów najlepiej używać... (i nie byłbym szemraczem oczywiście).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To tak jak ja bym się zarejestrował na forum dla gejów i doradzał jakich lubrykantów najlepiej używać... (i nie byłbym szemraczem oczywiście).

jak dla mnie w tym jednym zdaniu użyłeś co najmniej 2 wyrazów których normalny facet nie używa. Zaczynam się Ciebie obawiać - i jeszcze ta mania wyższości i ten nick i avatar .........Równouprawnienie k...wa jego mać .Mało wam pajacowania ? Mieliście tęczę to nikt nie szanował a teraz to płacz

ale podstawa zaplecza to linki, linki i jeszcze raz linki.

najwartościowsze twoim zdaniem skąd ?

Z uwagi ,że mam tyle słów kluczowych wpadłem na pomysł ,że każdy blog zaczyna się mixem 10słów kluczowych . Każdy blog udostępniam na swoim FB , a potem z różnych kont LIKE'uję blog , przynosi jakieś rezultaty , tylko jest czasochłonne

Ale z drugiej strony jeżeli się nie zajmujesz pozycjonowaniem to po kiego "wafla" doradzasz innym w temacie pozycjonowania?

bo ci którzy się zwą "fachowcami" nawet swojej firmówki wypozycjonować nie potrafią ( patrz Twoja stopka z linkiem do Twojej zbanowanej strony)

@bea12346 - ale Ty masz już w ciul błędów na stronach - popatrz na stopki, nasycenie słowami kluczowymi które w sumie do niczego nie służą - linki które prewadzą na inne strony niż powinny - to trzeba wszystko poprawiac

ale podstawa zaplecza to linki, linki i jeszcze raz linki.

najwartościowsze twoim zdaniem skąd ?

Z uwagi ,że mam tyle słów kluczowych wpadłem na pomysł ,że każdy blog zaczyna się mixem 10słów kluczowych . Każdy blog udostępniam na swoim FB , a potem z różnych kont LIKE'uję blog , przynosi jakieś rezultaty , tylko jest czasochłonne

tylko to nie linkowanie, linki z FB są NF, linkujesz zaplecza z różnych miejscówek na których możesz uzyskać linki DF, jak komentarze blogów, fora, księgi gości, precle itd, itd. czym mniej zaspamowane tym lepiej

Problem zaczyna się gdy zaplecze osiąga rozmiar >100 sztuk, wtedy do akcji najlepiej zaprząc automaty, czym większe zaplecze, tym lepsze automaty i konieczność zainwestowania w bazy miejscówek.

..DF, jak komentarze blogów, fora, księgi gości, precle itd

Do wyszukiwania tego jest jakaś wtyczka FF jeszcze nie doszedłem jaka (mam tylko dwie ręce a doba ma tylko24 godziny. Dlatego szukam kogoś kto mi będzie podpowiadał , zamiast szukać samemu odpowiedzi na proste pytania

Problem zaczyna się gdy zaplecze osiąga rozmiar >100 sztuk

bede pozycjonował tylko swoją stronę , ale za to na około 100 słów . Mam 35-50 blogów na domenach lokalnych i około 30 blogów głownie na wordpress.com i blogger.com

Dlatego szukam kogoś kto mi będzie podpowiadał , zamiast szukać samemu odpowiedzi na proste pytania
Problem zaczyna się gdy zaplecze osiąga rozmiar >100 sztuk
bede pozycjonował tylko swoją stronę , ale za to na około 100 słów . Mam 35-50 blogów na domenach lokalnych i około 30 blogów głownie na wordpress.com i blogger.com

dlatego od początku wiedziałem że to poroniony pomysł - nie masz zielonego pojęcia za co się bierzesz - a to Wasz interes z którego zyjecie . Odpuść taką robotę bo tylko problemów narobisz. Konto g+ to jeden wielki spam , reszta podobnie. Arkaszka pisze o linkowaniu a Ty piszesz że masz przecież tylko jedną stronę - tzn . zaplecze się podlinkuje samo ? Jak dla mnie to ...miłej nocy Panowie :) - od 18 minut mam weekend i za kilka godzin zlot motoposiadaczy :)

nawet swojej firmówki wypozycjonować nie potrafią ( patrz Twoja stopka z linkiem do Twojej zbanowanej strony)

Już Ci wczoraj pisałem żebyś się nie ośmieszał. Pokaż no mi moją "firmówkę" w stopce? Nie ma jej tam i nigdy nie będzie, bo na klientów to ja zwyczajnie :pada:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

no właśnie nie wiem jaki sens ma na forum dla spamerów chwalenie się swoją zbanowaną domeną - przecież jak Ci odbanują znowu śmiech będzie bo będziesz się przechwalał "jak to szybko i bezboleśnie bana usunęli" - a to że

klientów to ja zwyczajnie

unikam -to ja się nie dziwię . Ja też ale ja się nie robię na guru a tez nie wiele umie :).

Jak bym Ci wczoraj nie powiedział to byś sie nie kapnął że bana masz ? Ehhhh .... misjonarzu - quo vadis ??

ja się nie robię na guru

serio?

a tez nie wiele umie :).

nie dziwie się, czytaj dalej blogi zgreda i lexy.

Jak bym Ci wczoraj nie powiedział

Pisałem już - nie ośmieszaj się.

EOT