Skocz do zawartości

Budowanie zaplecza

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

OK.

Mam stronę do pozycjonowania o sztuce. Jeśli wykonam zaplecze np. z 3 serwisów głównych kierujących linki do strony pozycjonowania. 20 stronek II poziomu wpomagające 1 poziom.

2 poziom : przykładowo podstrona z artykułem zawierająca link do serwisu. Rozumiem że linkujemu mocniej podstrony które zaiwrają linki w artykułach do serwisu.

2 poziom : Ile na strony 2 pozomu trzeba umieścić linkiów kierujących do serwisu aby miało to sens ? Ja planuję robić tak żę piszę 10 artykułów i co 10 podstrona będzie zawierać link do serwisu. Czy w ten sposób będzie dobrze ? Tylko w nieskończonośc tych artykułów nie będę umieszczać bo mnie zjedzą koszta...  np 10 takich linków z 2 poziomu do 1 wystarczy?

2 poziom : linkować tylko podstrony które zawierają link do 1 poziomu?

1 poziom: z serwisów z kładający się np z 30 podstron to ile linków umieścić kierujących do podstrony pozycjonowanej?

Kolejna kwestia zaplecza tematycznego i nie tematycznego.

W jaki sposób niby zaplecze tematyczne ma większą moc ? Czy to musza być wszytkie strony związane ze sztuką? Nie mogę zrobić np stron gdzie będą np.podstrony  Moda, biżuterią, zdrowie, sztuka ?

Jak osoba np zrezygnuje z usług pozycjonowania to co zrobie z  takim zapleczem o sztuce ...

Obraz schematu zaplecza jaki chce wykonać : www.youtube.com/watch?v=IPHHw4Wkrno   czas : 6.36

Edytowane przez genju2

Cytat z filmu: ,, Wiem, zapewne się teraz przeraziłeś ile tego wszystkiego jest do zbudowania. Ale spokojnie takie piramidy to już pod bardzo ciężkie i oblegane frazy jak np. opony itd.''

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

genju2, naprawdę chcesz robić "zaplecze dla zaplecza" z domen pierwszego rzędu?

Edytowane przez puerto

Nie z siedemnastu rzędów nie dają rady tak jak te z 34, tylko czasem można się pogubić. Nie wiem jak inni ale ja mam wrażenie (poparte doświadczeniami) że te piramidy to zostały wypromowane głównie przez osoby je sprzedające.

Ja nigdy nie stosowałem więcej niż 2 poziomy i tak na prawdę nie była to piramida a podlinkowanie wartościowych linków. Nadal działa tylko w te wartościowe linki też syfem nie ma co napierdzielać, a kilka dobrych linków na poprzedni.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

No na pewno przynoszą efekty, nie twierdzę inaczej. Chodziło mi bardziej o fakt że ktoś myśli iż zbuduje 3 poziomy z byle syfu i strona top1. Zależy wszystko też jakie frazy, itp. jest wiele czynników, przy niektórych frazach robienie wszelkiego rodzaju piramid mija się z celem.

Po drugie sam napisałeś że nie sprzedajesz i tu jest już inna rozmowa bo Twoje piramidy na 100% wyglądają inaczej niż te co są w sprzedaży.

• Like 1

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• 3 tygodnie później...

Da się coś podobnego taniej kupić ?
NIE

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii