Skocz do zawartości

Budowanie zaplecza

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

hehe gdyby to było takie proste każdy by był w top jeden i zarabiał miliony na tematyce sexu, kasyn, leków na potencję itp. Jednak firmy działające w tej branży wydają setki tys dolarów rocznie na pozycjonowanie interesujących je fraz. Ciekawe dlaczego ? hmmm :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

@macius42: i to zajelo 3 lata !!!

nie, no dowiedzialem sie wielu cennych rzeczy. teraz znowu bedzie balagan w branzy bo wzrosnie liczba ludzi od pozycjonowania :) takich tajemnic sie po prostu nie zdradza NIGDY

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

hehe gdyby to było takie proste każdy by był w top jeden i zarabiał miliony na tematyce sexu, kasyn, leków na potencję itp. Jednak firmy działające w tej branży wydają setki tys dolarów rocznie na pozycjonowanie interesujących je fraz. Ciekawe dlaczego ? hmmm :)

cieszę się ,że tak myślisz przemyślałem swój błąd i postanowiłem usunąć swojego poprzedniego posta.

I jak tak sobie pomyślę to raczej nie mam nic do powiedzenia w tematyce pozycjonowania

P.S.

proszę moderatora o usunięcie moich postów

a ja wole gdy ktos juz chcial pozycjonowac swoja strone, zaliczyl filtr, bana i zleca to mi

dlaczego?

bo wie ze to nie jest takie proste, ze budowanie zaplecza trwa i kosztuje duzo czasu i pieniędzy,

Budowac zaplecze tez trzeba z głową, tak aby przyniosło pożądany efekt, zarobiło na siebie a jeszcze wypozycjonwoało co nieco :)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• 2 tygodnie później...

15175, więc po co piszesz jak niechcesz się dzielić wiedzą?

Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje sie w tym samym poście, który zacytowałeś.

A jeśli mam pisać jaśniej to proszę:

Jest sposób na dobre zaplecze, jednak nikt z pozycjonerów

(a nie "pozycjonerów") nie zdradzi swojego pomysłu na biznes jakim jest zaplecze.

Dlatego wszyscy piszą o wymianie linków, katalogowaniu etc

- jedni aby uniknąć szczerej odpowiedzi, inni dlatego że nie znają innej odpowiedzi.

czyli krotko mowiac nie ma sensu czytac tego dzialu jesli nikt nie z pozycjonerow ktorzy sie na tym znaja nie podadza normalnego opisu jak krok po kroku zalozyc zaplecze to kit wam w oko bo nie ma sensu zwyczajnie zawracac sobie gitary tym calym dzialem tylko lepiej od razu szukac na forum... nie mowie tu o super sposobach ale o prostym sposobie jak krok po kroku zrobic jakies zaplecze chodzi mi o taka strukture punkt i wyjasnienie punkt i wyjasnienie mi nie chodzi o wasze sekrety bo mnie one az tak nie interesuja ale przydaloby sie zeby ktos w koncu napisal cos dla poczatkujacych a nie pisal dla pisania... przeciez w tym dziale jak go na razie czytam nie ma nic konkretnego tylko same ze tak powiem banaly ktore dla poczatkujacego newbiego nic nie dadza bo nie wie jak sie zabrac a dla kogos kto juz w tym siedzi nieco tyle samo bo to zna wiem ze wazne sa slowa kluczowe i linkowanie i takie tam ale jak to zaczac robic nie chce na starcie (sklepu) wydawac kupe kasy na forme pozycjonujaca bo nie wydole zwyczajnie a chce sie dowiedziec po ludzku jak mam sie zabrac za pozycjonowanie wszystkie FAQ i inne tego typu sprawy sa fajne tylko nie ma tu nigdzie napisane krok po kroku od czego zaczac i jak to zrobic nie chodzi i jeden wielki poradnik bo nie od tego jest forum ale chodzi mi o dzialy tu mialo byc o zapleczu napiszcie jak prosto zalozyc zaplecze i tyle mi nie chodzi o tajniki profesji!!

15175 może pisać co najwyżej za siebie. Wierz mi, znajdziesz tu odpowiedzi i sporo cennych porad, tylko musisz się trochę wysilić. Przede wszystkim nie ma gotowca punkt po punkcie bo dużo zależy od tego do jakiego celu chcesz mieć to zaplecze, jakie ma spełniać funkcje, jaka ma być jego tematyka.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Jest sposób na dobre zaplecze, jednak nikt z pozycjonerów

(a nie "pozycjonerów") nie zdradzi swojego pomysłu na biznes jakim jest zaplecze.

Dlatego wszyscy piszą o wymianie linków, katalogowaniu etc

- jedni aby uniknąć szczerej odpowiedzi, inni dlatego że nie znają innej odpowiedzi.

Nie do końca nikt , ja zdradziłem jak zarabiam na zalepczu, https://www.seoparty.net/news/artykuly/zara...ycjonujac_stron

Marketing internetowy dla firm

15175 może pisać co najwyżej za siebie. Wierz mi, znajdziesz tu odpowiedzi i sporo cennych porad, tylko musisz się trochę wysilić. Przede wszystkim nie ma gotowca punkt po punkcie bo dużo zależy od tego do jakiego celu chcesz mieć to zaplecze, jakie ma spełniać funkcje, jaka ma być jego tematyka.

mi nie chodzi o gotowca tylko o to zeby ktos jak czlowiek czlowiekowi a w sumie znawca tematu lamerowi napisal ze zeby zaczac budowe trzeba zrobic to w taki sposob a to w taki sposob a to w taki sposob to chyba powinno byc w dziale dla poczatkujacych przegladarka wyswietla mi ze jest w tym temacie 39 stron... przejrzalem 10 pierwszych i nie znalazlem w sumie nic co by mi pomoglo zaczac takie zaplecze budowac bo chce sie dowiedziec wlasnie jak takie podstaw zaczac to chyba nie jest wielka tajemnica wiary ani biznesu nikogo z tych co tu siedza tylko podstawy kazda strona potrzebuje podobnego zaplecza jak mniemam chodzi o to zeby byc wysoko w wyszukiwarkach... czy to bedzie sklep internetowy jak w moim przypadku czy strona z katalogiem mody czy jakakolwiek inna kazdemu zalezy zeby byc wysoko i do tego zaplecze jest potrzebne dlatego uwazam ze ten temat to zasmiecanie forum bo wszystkie informacje jakie tu sa sa pewnie i w innym miejscu forum a powinno sie znajdowac cos takiego zeby sie dowiedziec

Katalogowanie, wymiana wiele nie dadzą. Moim zdaniem na takim etapie warto sporządzić mądry projekt. Może jakieś skrypty z wymaganiem linka zwrotnego. Można stworzyć ciekawe strony, aby ludzie sami linkowali do nich

to jest cytat z pierwszego posta w temacie i moze mi ktos powie skad mozna takie skrypty wziac czy trzeba je pisac i jak dzialaja to sa pytania kogos kto jest poczatkujacy wiec nie piszcie ze powinienem szukac na forum bo to tylko potwierdzi moje stwierdzenie ze ten temat to jakas kpina

nie mam wielkich wymagan ale jesli ktos madry i co wazne uczynny moglby napisac od poczatku raz na jakis czas posta w ktorym byloby po kolei co mozna zrobic w domu bez wielkich nakladow finansowych zeby rozwijac powoli swoje zaplecze ale nie tak ze musisz zrobic to albo tamto tylko zeby napisal jak czlowiek musisz dodac linki tam albo zrobic to ale w taki i taki sposob zeby ktos nowy nie musial cholera wie gdzie sie powiem dowiadywac skoro podobno to jest czesc dla poczatkujacych... jesli nikomu sie nie chce to proponuje zamknac temat bo jest bez sensu jedni pisza ze nie napisza inni pisza tak ze nowiutki w tym temacie i tak nie moze skorzystac a przydaloby sie np jakis link to przykladowego katalogu linkow czy stron nie wiem nie znam sie a wlasnie chcialbym nieco liznac tematu... forum wydaje sie miejscem odpowiednim do tego ale w calym dziale dla poczatkujacych nie ma podstawowego miejsca jakim bylby temat:

poczatek pozycjonowania

gdyby ktos mogl zalozyc taki temat i napisac po kolei co jest do tego potrzebne jak sie za to zabrac (powtarzam nie chce waszych supersekretow bo mnie nie interesuja mam swoja glowe sam bede kombinowac).

chodzi mi o to jeszcze raz powtorze zeby ktos dla nowicjuszy zrobil maly ala poradnik nie chodzi o cos wielkiego ale prosta instrukcje podstaw jak zabrac sie do podstawowego pozycjonowania jesli moj sklep bedzie mial jakies dochody bede mogl sobie pozwolic na zatrudnienie firmy ktora bedzie to robic za mnie ale na razie musze radzic sobie sam i albo bede to robic z pomoca tego forum i z wielka dla niego wdziecznoscia za to ze dziala jak powinno albo bede musial sobie radzic z googlami i dalej szukac

sa na pewno jakies metody dla gawiedzi znaczy chodzi o to ze kazda strona musi robic to to to i to zeby jakos w sieci istniec (znaczy w wyszukiwarkach) i trzeba by napisac jak sie dane rzeczy robi znaczy nie ze musisz linkowac ale jakis przykladzik konkretny jak to sie robi serio to chyba nie jest jakas wielka tajemnica kosmosu zeby wyjasnic ludziom ktorzy chca na starcie sami sie tym zajac bo musza jak maja wykonywac to o czym tak ochoczo piszecie w calym dziale dla poczatkujacych

tak wiec jeszcze raz na koniec prosze o wyjasnienie jak dodawac do katalogow jakis przyklad katalogu to sa lamerskie pytania dlatego nie stawiam ich nigdzie indziej niz w dziale dla wlasnie takich lamerow...

z gory dziekuje za pomoc jakiejs dobrej duszy na forum czekam albo na temat albo na priva moze ktos sie zlituje i pomoze nowym z zalozeniu interesu zycia...

Edytowane przez kodibpr

nikt tu nikomu nie poda rozwiazania na tacy. z milionow powodow.

cala wiedza jest na tysiacach stroin tego forum. jezeli ktos niepotrafi sobie tego przyswoic, wyygoglac, zrozumiec, pokombinowac to niech nie liczy na sukces.

tu ktos ma w opisie: SEO nie jest dla wszystkich. ma racje.

tak przegladam ten temat i widze ze faktycznie masz racje nikt mi tego nie poda ale nie z miliona powodow tylko z jednego kazdy patrzy zeby zarobic ale powiem wam jedno jesli jakas strona czy sklep internetowy ma powstac i dac zarobic takim jak ci co wiedza a nie powiedza to niestety musi nieco wiedziec no sorki ale na starcie nie dam wam zarobic jak samo moi znajomi kolezanka zaklada wlasnie perfumerie internetowa i ma ten sam problem tez chce sie dowiedziec czegos o samych poczatkach jak zabrac sie za to potem pewnie sie nie bedzie tym sama zajmowac bo jesli bedzie miec zamowien to bedzie sie rozwijac i ktos inny bedzie jej pozycjonowac strone ale jesli nie rozpedzi sie sama to nici z kasy dla was...

co do drugiej czesci wypowiedzi wiedza jest na forum tylko zeby zrozumiec calosc trzeba wielu miesiecy pracy ja moge sobie googlac do konca swiata i forum na wszystkie strony przegladac... pewnie... tylko co mi to da jesli nie znam podstaw??? juz pisalem o jakie podstawy mi chodzi nie co ale jak trzeba robic i to same podstawy bylby mile

co do stwierdzenia ze SEO nie jest dla wszystkich to powiem ze wystarczy chec zeby wszystkiego sie nauczyc problem czy znajdzie sie ktos kto pomoze jesli nie to hmmm to bedzie bardzo polskie ze tam powiem...

Edytowane przez kodibpr