Skocz do zawartości

Budowanie zaplecza

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

LinaPC na początek idealne będzie takie zaplecze, dobrze że planujesz zrobić je wartościowe, nie zapomnij o najważniejszym - nawet najlepsze zaplecze bez linków jest niczym!

A później... jak to mawiają "apetyt wzrasta w miarę jedzenia".

Troszkę offtopic, ale nie ukrywam, że przydałyby się oryginalne pomysły na trzymanie zaplecza w ryzach. (ciekawe, czy mi się oberwie)

Czy posiadacie jakiś sposób na utrzymanie porządku w zapleczu? Nawiązując do kilku stron wcześniej, do obrazka przedstawiającego zaplecze,

czy istnieje jakiś przyjemny, przejrzysty sposób na posiadanie informacji o każdym węźle naszej sieci (linków) aby uniknąć nawet przypadkowego linkowania wzajemnego? Mam wrażenie, że jakieś 5-7 lat temu słyszałem o skrypcie w Perlu (opartego także o bibliotekę Tk), który pozwalał wizualnie prezentować strukturę sieci. Jak Wy sobie radzicie z ogarnięciem zaplecza składającego się z kilku tysięcy stron, podstron, itd. Analizujecie każdą stronę indywidualnie?

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
od jakiegoś czasu buduje zaplecze dotyczące wyposażenia domu

mam pytanie

po jakim czasie mogę spodziewać się efektów.

dodam że codziennie dodaje po 4 artykuły

Ja na Twoim miejscu rozłożył bym sobie 1 artykuł na 3 dni, a zabrał się za linkowanie bo zaplecze ma dać kopa przyszłej stronie.

admin.banner.jpg

Mam pytanie czy jeżeli na zapleczu dodałem sobie reklamy z popularnego systemu reklamy to czy to odbije się na pozycjonowaniu mojego serwisu?

1.czesc firm może zbanować tobie konto wiec nie każdy system reklam nadaje się, zalezę jakiej jakości będzie twoje zaplecze i od regulaminu usługi,

2.Po kodu reklamy bardo łatwo można wyszukać cale twoje zaplecze, taka informacje w rekach pozycjonera co pozycjonuje konkurencje - bezcenna, wiec decyduj sam czy warto.

Edytowane przez MaxPan