Skocz do zawartości

Budowanie zaplecza

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

To zakup teksty u seo copywritera, a jeśli Ci zależy na maksymalnie wysokiej jakości i wartości tekstów, to szukaj profesjonalnego copywritera, tylko że wtedy musisz się liczyć z większymi kosztami.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Cześć,

Zbudowałem własne zaplecze - 30 mini stronek, z 20-30 podstronami i unikalnymi tekstami po ok. 2000 znaków każdy. Wszystkie trafiły do indeksu google. Teraz pytanie do Was co dalej? Chcę je przeznaczyć na pozycjonowanie podstron kilku serwisów. Czy w tym wypadku pisać na każdy po 1 unikalnym artykule i wpleść w treść słowa kluczowe (3-4 sztuki) i je podlinkować? Czy inny sposób?

Pozdrawiam

Tak, zleciłem wszystkich katalogowanie po 50 silnych (podobno) linków. I teraz co dalej ;)?

Nie myśl ze jest to zaplecze tylko zwykła stronka która trzeba pozycjinowac i już :)

1)

https://listamocnychprofili.pl

2) zrób pseudo serwis z hostingiem jako zaplecze do zaplecza ewentualnie randkowy

3) fora/komentarze/comentluv

4) lista katalogów top100 cezzego

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Czy na początku lepiej dodać zaplecze do katalgów top100 cezzego czy stronę docelową? (wiadomo wszystko kosztuje, dlatego co lepiej)

O co chodzi z pseudo serwisem z hostingiem? Tego nie rozumiem ;/

Dosyć trudno pozycjonować 30 stronek, gdy docelowe (3-4 witryny) czekają...

O co chodzi z pseudo serwisem z hostingiem?

Ściągni sobie szablon jakiejś firmy hostingowej i zrób jakby stronę firmy potem ja tez pozycjonuj - do tej pory może ze 3 razy odrzucili mi wpisy, a linki do klientów/zaplecz możesz dawać wszędzie dział klienci, opinie - dobre to jest tez na punkty swl nie zapomni zrobić info w stopie ze sprzedaż wstrzymana i regulaminu ze nie świadczysz takich usług a to jedynie strona na zaliczenie/cześć portfolio

Oczywiście najpierw stronę docelowa tylko z głowa po 8-10 dziennie lub 15 co dwa dni

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Mam takie pytanie:

Mam jeden sklep, praktycznie już nie obsługiwany, może musi poczekać na lepsze czasy, zaindeksowanych jakieś 1000 podstron produktów, czy jak dodam na nich link do mojej nowej strony na nowej domenie to może ta nowa domena wpaść w jakiś filtr?

Mój Sklep zoologiczny w Zielonej Górze

Mam takie pytanie: stawiam swoje zaplecze, wiadomo, na początku jego wartość jest znikoma. Umieszczam na zapleczu pierwsze linki do pozycjonowanej strony, w między czasie staram się by nabrało ono mocy. I teraz: czy linki umieszczone na samym początku nabierają mocy wraz z z zapleczem, czy ich wartość jest niezmienna?