Skocz do zawartości

[Reklama] Program Partnerski Oferteo.pl – nawet 120 zł za lead!

Oferteo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy,

Chcielibyśmy przedstawić Wam nowy program partnerski Oferteo.pl.

Oferteo.pl już od 6 lat zajmuje się łączeniem Klientów chcących zakupić produkty i usługi z

dostawcami i wykonawcami z wielu branż. Właśnie uruchamiamy nasz Program Partnerski, który

Waszym czytelnikom pomoże w łatwy sposób pozyskać konkretne oferty oraz nowych Klientów, a Wam zapewni dochód.

Cechy Programu Partnerskiego Oferteo.pl:

• nawet 120 zł za lead
  • 30% prowizji od wpłat dokonanych przez nowo zarejestrowane firmy
  • 304 produkty z 15 branż co daje ogromną swobodę i elastyczność
  • finanse i ubezpieczenia, budownictwo, remonty i wykończenia, branża szwalnicza, opałowa, usługi transportowe, zakup maszyn budowlanych i wózków widłowych, motoryzacja i wiele innych
  • wypłata środków już od 50 zł
  • 3 typy kreacji, które można dopasować do wyglądu własnej strony WWW
  • dodatkowa funkcjonalność dla Czytelników
  • przejrzysty panel do analizy skuteczności kreacji

Dzięki Oferteo.pl nawiązano już ponad 1 600 000 kontaktów handlowych, a każdy kolejny kontakt może przynieść zysk także Wam. Zapraszamy do rejestracji!

oferteo.pl/program-partnerski

W razie pytań jesteśmy do Waszej dyspozycji. Kontakt

programpartnerski@oferteo.pl

• 2 miesiące temu...

Przy próbie rejestracji otwiera się całkiem pusta strona:

https://www.oferteo.pl/rejestracja-w-programie-partnerskim/ok

rejestracja nie możliwa!

edit.

Najpierw zarejestrowałem się w portalu a następnie dołączyłem do PP.

Mam takie pytanie- czy za osobę która doda ogłoszenie o zlecenie- np remont domu dostaję wynagrodzenie za każdy punkt zużyty przez firmę, które wykupią kontakt?

Tak to mam rozumieć?

Witam,

Osoba która doda ogłoszenie o zlecenie to lead - cena leadu może dochodzić do 120 zł w zależności od branży.

Druga sprawa to firmy które chcą takie zlecenia obsługiwać i które zarejestrują się w naszym serwisie dzięki Tobie. Firmy, aby odsłonić dane kontaktowe muszą zasilić konto. W tym przypadku na Twoje konto idzie 30% prowizji od wpłat dokonanych przez nowo zarejestrowane firmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności