Trotyl Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wcześniej przesłuchałem sobie taki kawałek sprzed ponad 30 lat, wkręcił mnie w klimat: nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Tego utworu to z 100 lat nie słyszałem. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wcześniej przesłuchałem sobie taki kawałek sprzed ponad 30 lat, wkręcił mnie w klimat: Klasyk. Starych i nowych kawałków w stylu retro szukaj tutaj: https://www.youtube.com/user/NewRetroWave/ Z takich, które szybko wpadają w ucho: Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.