Skocz do zawartości

Dodawanie wpisu bez logowania

LevB

Rekomendowane odpowiedzi

Czy istnieje możliwość aby odwiedzająca blog osoba dodała wpis bez potrzeby rejestracji i logowania się? Chciałbym aby każdy mógł dodać wpis bez potrzeby logowania się, a wpis ten trafiałby do moderacji i dopiero po akceptacji zostałby opublikowany.

Przeszukałem wszystkie ustawienie, ale nie znalazłem takiej opcji. Istnieje możliwość takiego ustawienia? Jeśli nie, to czy istnieje (jaka?) wtyczka, która coś takiego umożliwiłaby?

• 2 tygodnie później...

Bo raczej na wpuszczenie trojana nie ma co liczyć :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 1 rok później...

Nie chcę zakładać nowego tematu ale szukam wtyczki do wp takiej jak autor tematu tylko z możliwością dodawania zdjęć (abym mógł w ustawieniach podać liczbę zdjęć jaką może dodać gość) Wtyczka Guest Post Simplified  wydaje się idealna (ma wybór kategorii) ale nie ma możliwości dodawania zdjęć.

Może ktoś coś polecić ?

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

• 3 tygodnie później...

Od razu radzę ci zmienić adres do logowania, bo automaty zaspamują ci portal. Co dziwne to przy dodaniu posta przez gości, każde dodane tagi trafiają bezpośrednio do puli tagów w portalu co przy spamerach szybko zaśmieci ci serwis.

Co dziwne to przy dodaniu posta przez gości, każde dodane tagi trafiają bezpośrednio do puli tagów w portalu
Zatem jest to BUG we wtyczce, bo taki są integralną częścią wpisu, więc z definicji powinny pojawiać się dopiero po jego akceptacji .

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności