Skocz do zawartości

Zarejestrowałem domenę, która już kiedyś była zarejestrowana...problem

Rekomendowane odpowiedzi

Kaspar w Katowicach przyznał

A Kaspar z Katowic to jest szef wszystkich szefów, więc jak coś powie to tak ma być :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja się na nic lansować nie muszę. Lansują się ci, którzy szukają tutaj klientów.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

zarejestrowałem kiedyś dla testu kilka domen finansowych, (ktoś porzucił zaplecze) linkowane na frazy typu chwilówki sworne gacie i podobne, każda 15-20K BL, ostatni dodany link jakieś pół roku wcześniej, postawiony WP z jakimś bełkotem qazi finansowym, stronki weszły w top1-3 na te frazy (miejscowość np 150-500 osóB), ostatnio sprawdzałem dla ciekawości, stronek nie ma w top 50, raczej na działania typu ręczne filtr na frazę chwilówki pierdziszewo parcele bym nie obstawiał

Kasper to se może mówić ile chce, jego prawo. Nie należy jednak wierzyć tylko wyciągać własne wnioski. Jednym słowem myśleć a nie słuchać farmazonów.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zdecydowanie kupienie domeny z historią może powodować trudności z jej pozycjonowaniem. Można sprawdzić to jeżeli korzysta się z dobrej jakości linków. Jeżeli kupiłeś domenę, a pozycje stóją mimo dobrej jakości linkowania, zmień domenę i dodaj te same linki, i zobaczysz, że faktycznie idzie trafić na złe, i zaspamowane domeny z historią.

Można sprawdzić to jeżeli korzysta się z dobrej jakości linków

Możesz pokazać jakieś dobrej jakości linki? Bo ja ich szukam jak świętego grala już od lat i jeszcze ich nie widziałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności