Siciliano Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Przetrwają tylko najsilniejsze organizmy... Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jak to w przyrodzie... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 od d*py strony Od tej też, można wzbudzić ciekawość potencjalnego odbiorcy Hercules znaczy się demo? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Hej:) Właśnie kończymy tworzyć stronę i zastanawiamy się czy wszystko jest ok. www. idfactory.plCo myślicie? Napisany Dzisiaj, 12:27 Witam, Chętnie podejmę się pozycjonowania Twojej strony. Wieloletnie doświadczenie w tej branży, więcej informacji po kontakcie mailowym. Dane kontaktowe: justyna.klijewska@idfactory.pl www.idfactory .pl Hej:) Mam pytanie jakie książki polecacie do nauki tworzenia stron/ czy projektowania? Mam parę SmashingBooków i nieoficjalny podręcznik HTML5. Polecacie coś jeszcze? PS. Mogą być książki typowo programistyczne, ogarniam C, C++ z jezyków programowania z idfactory kropka pl: 100% Projektowanie stron 100% Pozycjonowanie stron 100% Kampanie sprzedażowe Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Modrzew tam miało być wielodniowe a nie wieloletnie Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheNelly Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Dziewczyna szybko się uczy, a wy się śmiejecie W dwa dni ogarnęła projektowanie i pozycjonowanie stron oraz zdobyła już setki zadowolonych klientów SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 ... zdobyła już setki zadowolonych klientów Jak zaczynałem też moim jednym z celów była "bogata lista klientów" pt. zaufali nam. Była tam pobliska myjnia, stomatolog, skup złomu itp. byłem szczęśliwy mając JUŻ 10 zadowolonych klientów. Teraz, po latach, w portfolio mógłbym dać masę firm, właścicieli rozpoznawalnych marek, ale jakbym to zrobił to: a) klienci byliby niekoniecznie zadowoleni z bycia w 'zaufali nam' b )konkurencja by skwapliwie masowo ich spamowała, żeby tylko wyrwać klienta c) 'zaufali nam' nie przynosi nowych klientów w przeciwieństwie do poczty pantoflowej... Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 CTR na poziomie 30% jak dla mnie to wał sam tyle wyklikał Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Człowiek z 11 letnim doświadczeniem w byznesach, szkoleniowiec, beneficjent dotacji, zatrudniający 10 osób, zarabiający milion po 5 latach... Sprzedawca precli..... Taka sytuacja... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Dziewczyna szybko się uczy, a wy się śmiejecie W dwa dni zdobyła już setki zadowolonych klientów W to uwierzę Ale muszę przyznać, dowcip dobry jak to baba pisze o innej babie Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ale muszę przyznać, dowcip dobry jak to baba pisze o innej babie toż to życie a nie dowcip.. weź przysłuchaj się kiedyś o czym baby rozmawiają w kolejce do toalety.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ale muszę przyznać, dowcip dobry jak to baba pisze o innej babie toż to życie a nie dowcip.. weź przysłuchaj się kiedyś o czym baby rozmawiają w kolejce do toalety.. Nigdy nie stoje w damskiej i mam słuchawki na uszach bo co głupoty będę słuchał ale wiem o czym szemrają: 1.Sex 2. Wielkość penisa 3. Dlugość członka 4. no i zakupy Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Sprzedawca precli..... Zapomniał wół jak cięciem był. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/164726-grupa-katalogow-netmisja/ Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Zapomniał wół Widzę, że mało inteligentny jesteś. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/218575-urząd-pracy-zapłaci-za-twoje-szkolenie-z-seosem/?p=1450277 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.