blake Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jeszcze pewnie ten budżet to brutto. Nieee, netto. Zapomniał tylko dopisać, że w rublach "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 A to i tak dobrze że nie w jenach. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ciekawe jak to jest przybić piątkę samemu sobie Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ciekawe jak to jest przybić piątkę samemu sobie Myślałem, że to przejdzie jednak bez echa. A tu patrz znalazły się dwie osoby, Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 A tu patrz znalazły się dwie osoby, 3 użytkowników czyta ten tematDo wieczora będzie kilkaset które się dowiedzą. Myślałem, że to przejdzie jednak bez echa Myślisz, że jak ktoś publicznie liże sobie jaja to nikt tego nie zauważy? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Myślisz, że jak ktoś publicznie liże sobie jaja to nikt tego nie zauważy? Myślę, że zauważy. Dlatego nie rób tego publicznie. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 https://www.forum.optymalizacja.com/topic/221267-zlec%C4%99-wypozycjonowanie-nowej-strony-na-niszowe-frazy/ :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crmad Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Blake uprzedziłeś mnie, ale czytałem 30 minut temu i jeszcze się z podłogi nie podniosłem Pozycjonowanie stron Częstochowa - https://rankit.pl/uslugi/pozycjonowanie-czestochowa/ Freelancer SEO KordianMinkina.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automatyk Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Akurat w tych językach programowania, których znajomość deklaruje nie da się zrobić takiego licznika na stronę www, który działa w czasie rzeczywistym. Choć mogę czegoś nie wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 @up że w PHP się nie da?? matkoboskoczestochowsko.. jak tych informatyków teraz kształcą..? [edyta] zeby nie było, to te 2, 3 linijki javascript'u do już doczyta.. ale większość do wyklepania w php i to z całkiem przyzwoitym efektem. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automatyk Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 No więc sam widzisz, nie da się. A jakby chciało mu się doczytać, to nie dawałby zlecenia. A ja nie jestem informatykiem. Chyba, że mówimy o zamiłowaniach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 @mcmagik, co do tego kształcenia informatyków to nie każdy informatyk musi być od razu programistą w dodatku w każdym języku Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 @up & up sorry, ale ktoś kto się chwali znajomością 4 języków łyka formułkę w js w kila sekund.. co do informatyków, to jak ktoś się chwali znajomością 4 języków to chyba jest programistą. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.