blake Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Mistrz pozycjonowania! W 2011 roku... https://www.forum.optymalizacja.com/topic/221338-wykonam-pozycjonowanie-stron-w-google-mistrz-pozycjonowania/ Czy ktoś wymyślił wehikuł czasu? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Mistrz pozycjonowania! W 2011 roku... Ty w 2012 za to sprzedawałeś multikody. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/164726-grupa-katalogow-netmisja/ Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Widzisz jakiś związek? PS. W 2012 multikodami można było wygrać każdy konkurs "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 W 2012 multikodami można było wygrać każdy konkurs Chyba na łapanie jelenia na multikody. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Pytałem się czy widzisz jakiś związek? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Oczywiście. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Czyli jednak coś w tym tęczu widziałeś... Czas się może w końcu na badania kontrolne wybrać... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Czas się może w końcu na badania kontrolne wybrać... Jak dawno się nie badałeś to czas najwyższy. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 https://www.forum.optymalizacja.com/topic/221547-zlec%C4%99-pozycjonowanie-stron-wsp%C3%B3%C5%82praca/ Jeszcze bym frytki do tego dorzucił... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Konkretnej ulicy w Radomiu tylko brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 A tu z rana na poprawę humoru https://www.forum.optymalizacja.com/topic/221552-konsultacje-w-zakresie-pozycjonowania/ PS. Właśnie słońce wschodzi, na niebie ani chmurki, 12 stopni za oknem WIOSNA! "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 @up blake Cię wyprzedził ;-) SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 @up, link u mojego szanownego przedmówcy już nie działał jak to wklejałem .... a czyż nie warto propopagować proste rozwiązania ? Męczyć się z algo ? Nie lepiej kupić od profesjonalisty/eksperta rozwiązanie za 50 PLN - niekonwencjonalne i z gwarancją stabilnych pozycji. Dodatkowo audyt i fryteczki Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 https://www.forum.optymalizacja.com/topic/221575-strony-profilowe-z-artyku%C5%82ami/ może jeszcze podrapać za uszkiem udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.