krzysiek_web Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Przepraszam że nie na PiO ale... Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 na oferia takich budżetów jest 95%, poza tym mam wrażenie że tam jest grupa osób co wzajemnie sobie zlecają i sobie potem oceniają, żal mi tylko tych co opłacili opcję premium i prestiż Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Mistrzostwo świata, to za mało ..... śmiało ten "zleceniodawca" może aplikować na najlepszego/wysokobudżetowego zleceniodawcę układu słonecznego HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jest tylu chętnych na wykonanie, że będziesz musiał chyba zejść z ceny udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Patrząc na stronę główną olx.pl, to tacy "zleceniodawcy" mogą wywnioskować, że serwis postawiony jest na WP z modułem katalogu HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jakby takie serwisy robili po 1500 zł to ja zlecam od razu z 10 podobnych. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 90% oferii nadaje się do tego tematu Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Hmmmm może dlatego, że 90 % osób które coś zlecają zaczynają słowami: "Według mnie, to bardzo proste" lub "Sądzę , że na dwie godzinki kodowania" HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_set Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 No bo tak: Wpisz olx.pl Plik > Zapisz stronę jako... i już jest 50% zlecenia. Jeśli front-end jest tak banalny, to 1500 zł dla za back-end to i tak za dużo. #hehehe #jestemprogramista #studiujeprawo Hosting https://neteasy.pl/whmcs/aff.php?aff=142 kod promocyjny "START" . https://ksetlak.pl/ . https://strefakursow.pl/kursy/biznes_i_marketing/kurs_seo_-_jak_skutecznie_pozycjonowac_strone.html?ref=6250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 zaczynają słowami: "Według mnie, to bardzo proste" lub "Sądzę , że na dwie godzinki kodowania" to są synonimy "nie chcę płacić", jak taki się trafia to omijam go z daleka a jak wyjec zadzwoni to gorąco polecam konkurencję Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Nie daleko szukać: Zlece wykonanie licznika który będzie odliczać czas. [...] Proste zlecenie. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorian1 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Nie daleko szukać: Zlece wykonanie licznika który będzie odliczać czas. [...] Proste zlecenie. Taka prawda. Zgadzam się w stu procentach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Fotograf opowiadający dowcipy na PiO zajmujący się prowadzeniem warsztatów z SEO https://www.forum.optymalizacja.com/topic/222089-przeprowadz%C4%99-warsztaty-z-samodzielnego-pozycjonowania/ Wiele rzeczy już w życiu widziałem, ale jednak ten świat potrafi zaskakiwać... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Może fotograf. Może się nie zna. Ale się chociaż przygotował, "mapy ciepła" jeszcze w szkoleniach speców od krojenia nie widziałem (pewnie po tym poście już będą, jak dojdą o co kaman). Xanuu - do roboty, przegapiłeś coś! Jest opcja na nowe szkolenie. Nie dziękuj, nie potrzebuję. eM Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 [Wykonamy] Profesjonalne i mega skuteczne pozycjonowanie... Koszt trzydziestodniowej usługi pozycjonowania "SEOalfo” wynosi 299,00 PLN (słownie: dwieście dziewięćdziesiąt dziewięć złotych 00/100) + 23% VAT. Usługodawca zastrzega sobie możliwość zmniejszenia ceny usługi w odniesieniu do konkretnego Usługobiorcy kontakt@e-doradca.com.pl https://e-doradca.com.pl/ te porady prawne za 39 zł (rzecz jasna brutto) już "nie schodzą" ? Drożyzna Zróbcie za ZETĘ (z VAT) ! E:lit. Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.