whiner Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 https://www.forum.optymalizacja.com/topic/228979-sprzedam-linki-z-sygnaturki-ok-700/?view=getnewpost myśle, nieźle 700 for ... - semrush z trialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 @up, czytaj ze zrozumieniem: jedno forum, 700 postów... Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 @up - w dodatku posty to same uśmieszki Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata Kownacka Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 hahahaahah hahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 @Agata coś czuję że jak Max tu zajrzy to nie będzie Ci tak wesoło. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Dlaczego? @Max pośmieje się razem z @Agata Black Friday 2024 W topx.pl nawet 50% taniej! - codziennie nowe promo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Mój ulubiony tekst nigdy nie zgadniecie kogo Jeżeli linkuje się z domen z których wychodzi perdyliard linków to taki link obniża pozycję, nie pisałem nic o tym, że perdyliard linków na domenę zaszkodzi, wręcz pomoże, jeżeli te linki będą z domen, które mają po 3 linki wychodzące. A to dugie miejscie Dla zaplecza kończy się to zwykle powiadomieniem o nienaturalnych linkach co w praktyce oznacza, że link z takiej strony zadziała ujemnie na docelową aniżeli dodatnio. No i mamy linki z wartością ujemną Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Tak bywa jak niepiśmienni biorą się za czytanie treści których pojąć nie potrafią. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Mnie to zastanawia czemu jedyną osobą która lubi posta xanna jest zawsze s_matysik. Nowy pracownik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 @up bo głupotę napisałeś, zafiltrowane zaplecze dalej działa testowałeś że linki z zafiltrowanego zaplecza mają ujemną wartość? [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 No i mamy linki z wartością ujemną Są plusy dodatnie i plusy ujemne. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Xann i s_matysik, czyli twierdzicie, że każdy link przekazuje moc stronie i żaden link nie szkodzi stronie docelowej, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Tak jak napisałem w tym cytacie, czego niepełnosprawni umysłowo pojąć nie mogą. Nieporównywalny jest link z domeny, która ma kilka linków wychodzących do linka z domeny podpiętej do swla, która ma perdyliardy linków wychodzących. To tak jakby porównywać Garri Kasparowa do Tomasza Wieliczko. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Nie ma co z chłopakami dyskutować każdy link daje kopa stronie, tylko odpalać GSA zaznaczyć wszystkie skrypty i jedziemy. A później płacz, ze są mrozy w lecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 każdy link można wykorzystać kwestia co linkujemy i w jaki sposób jak mocna domena to może być dużo linków wychodzących i będą rankować, [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.