Sebastian1984 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 jak mocna domena to może być dużo linków wychodzących i będą rankować, Rozumiem, że tyle mocnych domen linkowałeś, że wiesz o tym ? Czy Xann Ci opowiadał ? www.dronsfera.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 A ja Wam powiem co innego, wreszcie jakiś temat w którym Xann się wypowiada jest w odpowiednim dziale, czyli dowcipy. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 że każdy link przekazuje moc stronie i żaden link nie szkodzi stronie docelowej, tak Tak. Stronie szkodzi algorytm google a nie linki. Zapamiętaj to. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 A ja Wam powiem co innego, wreszcie jakiś temat w którym Xann się wypowiada jest w odpowiednim dziale, czyli dowcipy. Uwielbiam jak inni gadaj tylko omnnie Doprowadziły do tego że xann będzie bardziej popularny od słowa coca - cola Tak trzymaj firanka Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian1984 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Doprowadziły Duchy ? Ćmy ? czy inne robactwa ? www.dronsfera.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Tak trzymaj firanka Tak trzymaj Xanka ! Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 oby nie Xenna edit: wymyśliłem hasło reklamowe: Xenna - na zaparcia w serpach! Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 No jest jeszcze Xannax no też nieźle dopala Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Doprowadziły do tego że xann będzie bardziej popularny od słowa coca - cola na razie używaj polo-cocta -> umożliwia on powiększenie się do ludzkich rozmiarów krasnoludkom Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Mój kolejny rodzynek .... Szczególnie właśnie wewnątrz ponieważ można stracić tzw. moc. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Panowie, proponuję pojedynek w porannej mgle. Tego się już czytać nie da. Xann to, Xann tamto... nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 e: zresztą nieważne, kosz... nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 proszę już się pojawił Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Dziękuję i przepraszam, nie zauważyłem, że wyleciał z całą grupą. Kolejny męczący dzień dał o sobie znać... nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 https://www.forum.optymalizacja.com/topic/230564-zlecę-pozycjonowanie-strony/?p=1489884 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.