Skocz do zawartości

Dowcipy nie ma lipy. Znalezione na PiO

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 476
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ten "copywriter" jest w ogóle ciężko dochodzący

już 4 razy nie może zrozumieć tego :

Czemu ogłoszenie wylądowało w koszu bo:

1.Tytuł nie zaczyna się od tagów włącznie z znakami [   ] typu [sPRZEDAM] , [OFERUJE], [ KUPIĘ] i inne wymienione w regulaminie.

Za każdym razem dostaje linki do regulaminu i skrótów. Najpierw poprawiałem sam zostawiając adnotację, później dawałem do kosza bez ostrzeżenia, później z ostrzeżeniem i urlopem. Dale to samo.

Teraz dałem 7 dni, obstawiam, że nic nie zmieni się.

Google zgłupieje jak będzie pisał takie artykuły.  Pomyślą, że to nowy dialekt niespotykany dotąd.  W szaleństwie jest metoda.  :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

google nie takie głupie jak by mogło się wydawać

7NvhnJA.png

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

może oni na szkoleniach u xenny byli..?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności