MaxPan Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 jak by to nie pisał copywriter to nie było by śmiesznie a tak, niestety nie najlepsza reklama dla wykonawcy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ale, żeby dwa razy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Musiał to z palca pisać z pełnym przekonaniem, że tak jest prawidłowo. Nie da się skopiować tagi. Nawet jak skopiować cale ogłoszenia, tagi musi wpisać z palca pojedynczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 jest parę firm z "artykółów" pewnie uczył się z podręczników z tego sklepu https://produktplus.pl/pl/c/ARTYKOLY-SZKOLNE/49 Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 ten "copywriter" jest w ogóle ciężko dochodzący już 4 razy nie może zrozumieć tego : Czemu ogłoszenie wylądowało w koszu bo: 1.Tytuł nie zaczyna się od tagów włącznie z znakami [ ] typu [sPRZEDAM] , [OFERUJE], [ KUPIĘ] i inne wymienione w regulaminie. Za każdym razem dostaje linki do regulaminu i skrótów. Najpierw poprawiałem sam zostawiając adnotację, później dawałem do kosza bez ostrzeżenia, później z ostrzeżeniem i urlopem. Dale to samo. Teraz dałem 7 dni, obstawiam, że nic nie zmieni się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 To tak jeśli ktoś ma wątpliwości, że wyżej wspomniany "copywriter" pomylił się w tagach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Przecież to bardzo dobry pisarz, unikalność tekstów gwarantowana - oby tylko trzymał poziom "zmian" w txt. Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Google zgłupieje jak będzie pisał takie artykuły. Pomyślą, że to nowy dialekt niespotykany dotąd. W szaleństwie jest metoda. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 google nie takie głupie jak by mogło się wydawać "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Nie mów że specjalnie sprawdzałeś. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Nie... przy okazji... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Następny https://www.forum.optymalizacja.com/topic/232177-zlece-napisanie-regół-301-w-htacess-phpbb3-bbpress/ Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 może oni na szkoleniach u xenny byli..? Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Joke miesiąca https://www.forum.optymalizacja.com/topic/232202-zmiany-w-serpach/?p=1495420 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Google łamie prawa autorskie bo pokazuje użytkownikom strony właściciela serialu: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/224553-zbanowana-strona-złamanie-praw-autorskich/?p=1495272 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.