Skocz do zawartości

Dowcipy nie ma lipy. Znalezione na PiO

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 476
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzisiaj, kiedy już nie martwię się o strony swoich klientów (bo wiem, że nawet bez mojego działania zostaną już w TOP1), postanowiłem pomóc wszystkim tym, którzy tracą wiarę w branżę SEO.

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/213895-wykonam-5030-link%C3%B3w-10-prywatnych-zapleczy-seo-przygotowanych-specjalnie-dla-twojej-strony/

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

To chyba jasnE. Był czas aby się przygotować na zmianY.

Padłem :hahaha:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@Finan

Chyba wyłania się nam kandydat, na debiut roku ;)

Panie i Panowie! Ladies and Genlemen! дамы и господа! Damen und Herren! 皆様!

Samoindeksujące się linki!!! (prawdopodobnie naturalne!!!!! bez nielegalnych metod!!)

Nawet do 40 sztuk!

samoindek_wanrwsn.png

ricco-banner.png

@Dirty Słaby screen :D Jeszcze ze 2 kwestyje są godne uwagi, przynajmniej ;)

Czy wykorzystujecie do tego automaty?

Absolutnie nie. [...] W ten sposób zwiększamy naturalność linków, przez co otrzymują jeszcze większą moc.

- Dokładamy wszelkich starań, aby profil wyglądał naturalnie. [...] "Zabudowa balkonu Krakow" (screen)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Obywatelu matysik! ;)

Dawaj no tu jak na spowiedzi, czy nie maczałeś w tym palców, za multikonta można zgarnąć klapsa!

EDIT: przepraszam, odważyłem się doczytać post do końca, Mr Zając wygląda dość realnie, wycofuje zarzuty! :)

ricco-banner.png

Obywatelu matysik! ;)

Wątpię, on jest raczej z tych bizmesmenuw, którzy bez FV i takich tam...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Obywatelu matysik

To nie on, nie trzeba na nim wszystkich psów wieszać, ostatnio widzę poprawę mniej głupich pytań zadaje i piszę bardziej sensownie ( a moze to upaly), dajmy jemu szansę, młody jeszcze jest :D

to u nas dzisiaj w biurze

ale to nie w tym temacie

Nie ot dzisiaj na PiO pojawiają się dość śmieszne pytanie lub odpowiedzi, cale tematy i posty.

Śmiech to najlepszy sposób na poprawienie nastroju i motywacje do pracy.

Postanowiłem "perełki" dublować w tym temacie aby większe grono użytkowników mogło nieco poprawić sobie nastrój.

Nie publikujemy dowcipów z innych stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności