Trotyl Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Zauważyłem tylko jedno. Że Google i jego zachowanie to jak Czarny Monolit z Osyseji kosmicznej 2001, a ludzie z branży SEO to te małpy, które go dotykają nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Dzisiaj, kiedy już nie martwię się o strony swoich klientów (bo wiem, że nawet bez mojego działania zostaną już w TOP1), postanowiłem pomóc wszystkim tym, którzy tracą wiarę w branżę SEO. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/213895-wykonam-5030-link%C3%B3w-10-prywatnych-zapleczy-seo-przygotowanych-specjalnie-dla-twojej-strony/ Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 To chyba jasnE. Był czas aby się przygotować na zmianY. Padłem "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Padłem Prawidłowa pozycja Dla młodego. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 @Finan Chyba wyłania się nam kandydat, na debiut roku Panie i Panowie! Ladies and Genlemen! дамы и господа! Damen und Herren! 皆様! Samoindeksujące się linki!!! (prawdopodobnie naturalne!! bez nielegalnych metod!!) Nawet do 40 sztuk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 @Dirty Słaby screen Jeszcze ze 2 kwestyje są godne uwagi, przynajmniej - Czy wykorzystujecie do tego automaty? Absolutnie nie. [...] W ten sposób zwiększamy naturalność linków, przez co otrzymują jeszcze większą moc. - Dokładamy wszelkich starań, aby profil wyglądał naturalnie. [...] "Zabudowa balkonu Krakow" (screen) Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 up cała oprawa i koncepcja powaliła mnie swoim zamysłem, marketingowym kunsztem i błyskotliwością do tego stopnia, że nie przyswoiłem całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Oj tam oj tam... Na zachodzie takie oferty to standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Obywatelu matysik! Dawaj no tu jak na spowiedzi, czy nie maczałeś w tym palców, za multikonta można zgarnąć klapsa! EDIT: przepraszam, odważyłem się doczytać post do końca, Mr Zając wygląda dość realnie, wycofuje zarzuty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Obywatelu matysik! Wątpię, on jest raczej z tych bizmesmenuw, którzy bez FV i takich tam... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Obywatelu matysik! To nie on, nie trzeba na nim wszystkich psów wieszać, ostatnio widzę poprawę mniej głupich pytań zadaje i piszę bardziej sensownie ( a moze to upaly), dajmy jemu szansę, młody jeszcze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Frank Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 @MaxPan Ja jeśli wywołuje tegoż kolegę do tablicy, to zawsze mimo żartobliwego tonu - z pełną sympatią! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 to u nas dzisiaj w biurze dalem lasce harvest stron gdzie byla wzmianak o firmie i powiedzialem zeby wybrala te z ktorymi sie mozemy skontaktowac i poprosic zeby wstawili link to sie zapytala czy mozemy sie skontaktowac z archive.org :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 to u nas dzisiaj w biurze ale to nie w tym temacie Nie ot dzisiaj na PiO pojawiają się dość śmieszne pytanie lub odpowiedzi, cale tematy i posty. Śmiech to najlepszy sposób na poprawienie nastroju i motywacje do pracy. Postanowiłem "perełki" dublować w tym temacie aby większe grono użytkowników mogło nieco poprawić sobie nastrój. Nie publikujemy dowcipów z innych stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.