MaxPan Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Własnie go nie mam, z przekonania. Na żadnej mojej stronie mam reklam G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Widziałem, że klika po profilach Trzeba być bardzo mądrym, żeby wysłać taką wiadomość do moderatora no chyba że moderator ma multikonto udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 nie, napisał na to z którego pisze oczywscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 PR nie ma ale jeszcze co niektórzy wierzą w jego moc (bardziej sprzedażową). ,,Czy możecie sobie wyobrazić, jak linki z popularnych stron z PR=9 i Citation Flow=97 wpłyną na "zaufanie" linkowanej strony w Google'u?,, https://www.forum.optymalizacja.com/topic/234081-sprzedam-aktualna-autorska-lista-200-serwis%C3%B3w-trustrank-profile/ Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 18 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 ten multikonciarz już zbiera do pełnego.. jak widać nawet dywanik nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 ..... Ilosc i jakosc domen ktore sa w systemie powoduja ze dla Google to objetne czy link jest emitowany czy nie - zwyczajnie algo ingoruje linki z tego systemu. ...Tutaj młody kolega z PIO oczywiście wie jak działa algo Google :rotfl: :rotfl: Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Xann k...wa naucz się czytać bo sprawia Ci to trudność widzę (pisanie zresztą też). Ja wyraźnie napisałem że wklejam co ktoś napisał, nie jest to moja wypowiedź. Zresztą jakbyś miał troszkę oleju w głowie sprawdziłbyś to w 5 sekund, ale widocznie Twoje szkolenia nie są aż tak zaawansowane. EDIT: Jakim prawem naginasz rzeczywistość pod siebie?, myślisz że nikt nie zauważy?Zapomniałeś doczytać czy nie potrafisz zauważyć że napisałem iż wklejam czyjąś opinię, nie moją? Dla jasności, to co Xann mistrzu zacytował pochodzi stąd: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/233643-pingwin-40-kontra-wypas-owiec-w-bieszczadach/?p=1502337 Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 .... Ja wyraźnie napisałem że wklejam co ktoś napisał, nie jest to moja wypowiedź. Zresztą jakbyś miał troszkę oleju w głowie sprawdziłbyś to w 5 sekund, .... EDIT: Jakim prawem naginasz rzeczywistość pod siebie?, myślisz że nikt nie zauważy?Zapomniałeś doczytać czy nie potrafisz zauważyć że napisałem iż wklejam czyjąś opinię, nie moją? .... LOOOL , to jest jakaś maskarak nie wierze gośc pisze z sufitu i jeszcze kłamie jak z nut Firan w 5 sekund znaleźliśmy źródło twojej wypowiedzi tutaj Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Ja w 5 sek. znalazłem inne tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 nie wierze gośc pisze z sufitu i jeszcze kłamie jak z nut Rzeczywiście temat do dowcipów idealny jak nawet nie potrafisz znaleźć źródła tej wypowiedzi i zobaczyć że to nie ja pisałem, a zacytowałem na forum. @elroy dał sobie lepiej radę. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 @firam jestem pod wrażaniem dotrałeś do tej szeptanki zanim dotarło Google ciekawe jakim cudem ))))) ps. ile ty masz lat ? 16 ? ze się bawisz w takie szeptanki level pro ? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Zdecydowałbyś się w końcu czy Firan czy Firam, czy może poprawnie Finan. Trochę szacunku Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 ...Trochę szacunku Tomek. Kiedyś szanowałem wszystkich teraz z wzajemnością Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 dotrałeś do tej szeptanki zanim dotarło Google ciekawe jakim cudem Jakbyś logicznie myślał to byś wiedział jakim cudem.Zapraszam na szkolenie. A ile mam lat bardzo łatwo sprawdzić, sprawdź sobie, ale to też trochę myślenia wymaga. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 ... Jakbyś logicznie myślał to byś wiedział jakim cudem.Zapraszam na szkolenie. ... Nie jest trudno się kapnąć że sam to tam zamieściłeś Ty naprawdę masz 16 lat Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.