Siciliano Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Sorry za jeden post pod drugim, ale musiałem:https://www.forum.optymalizacja.com/topic/234579-szukam-os%C3%B3b-do-sta%C5%82ej-wsp%C3%B3%C5%82pracy-opisy-do-katalog%C3%B3w/ Tym razem stawka wynosi.... bagatela....1,5 pln za 1K znaków. Albo czegoś nie rozumiem albo niewolnictwo jest w dalszym ciągu legalne w tym kraju... Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 @Siciliano, wejdź na stronę główną tej "firmy" Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Jimmy powiem krótko - mistrzostwo świata i okolic. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Tym razem stawka wynosi.... bagatela....1,5 pln za 1K znaków Za to premie miesięczno dajoo Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Pewnie drobne na lizaki.. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 @Siciliano, wejdź na stronę główną tej "firmy" Być może potrzebują tekstów na własną stronę. Do przesadnej jakości nie są przywiązani, więc stawka jest w ich rozumieniu adekwatna Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Zawsze myślałem, że PRL skończył się w 1989 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 dobre PRL czy RP może nie chciał napisać PR... Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Jak patrzę na cyrki w mojej instytucji to dochodzę do wniosku, że komuna wciąż ma się dobrze... Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Rekord został pobity! https://www.forum.optymalizacja.com/topic/234986-zlec%C4%99-pisanie-tekst%C3%B3w-mo%C5%BCliwa-sta%C5%82a-wsp%C3%B3%C5%82praca/#entry1505413 Stawka za 1K znaków precla wynosi.... <fanfary> <werble> <budowanie napięcia mode on> 1 PLN słownie: jeden złoty!!! <i **uj, emocje opadły> Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Rekord został pobity! (..) <i **uj, emocje opadły> Możemy je znowu podnieść i przebić rekord: ja zlecę precle, ale jak piszący mi zapłaci. Zlecę temu, który zapłaci najwięcej Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Możemy je znowu podnieść i przebić rekord: ja zlecę precle, ale jak piszący mi zapłaci. Zlecę temu, który zapłaci najwięcej Bedą mieli do portfolio U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ja taki zły nie jestem, podwykonawcom za precle mogę płacić dychę* Za zaplecza nawet i pięć dych*. * mowa oczywiście o THB - bacie tajlandzkim... Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Stawki zaniżają tak naprawde te osoby, które sie zgadzają pracować za takie pieniądze. U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 https://www.forum.optymalizacja.com/topic/235339-sprzedam-lista-50-profili-pl-pr1-6-dofollow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.