Finan Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 w plastiku z Bierdonki A fuj kiedyś miałem okazję spróbować,chyba borygo lepsze, a i procent ma więcej. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 e tam Szlaf już w plastiku z Bierdonki pijał na całe Twoje nieszczęście daleko mi do Szlafa Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 a czy ja do Ciebie pisałem Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 @up bori, po raz n-ty udowadniasz, że czytanie ze zrozumieniem to u ciebie pięta achillesowa.. już tłumaczę: skoro @Nikonem odpisał personalnie do mnie, a ja personalnie do niego, to Ty wcinając się między wódkę a zakąskę odpowiedziałeś personalnie do jednego z nas - w tym przypadku konkretnie do mnie, cytując słowa @Nikonem, który wyraźnie zaakcentował, ze wie iż byle jakiego piwa nie piję zapraszając mnie jednocześnie na Bosmana. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 e tam Szlaf już w plastiku z Bierdonki pijał Pijać nie pisałem ale testowałem. Nie polecam. daleko mi do Szlafa Niech tak zostanie. skoro @Nikonem odpisał personalnie do mnie, a ja personalnie do niego, Ale masz problemy w piątkowy wieczór. Chyba dobrego piwa zabrakło. Idź do biedronki. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Idź do biedronki. a podpowiesz mi o której z rana można już stanąć pod drzwiami i odprowadzać wózki? Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 skoro @Nikonem odpisał personalnie do mnie (...) E tam personalnie, pijany byłem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 @up Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 to Ty wcinając się między wódkę a zakąskę odpowiedziałeś personalnie do jednego z nas to miał być ogólny żart a nie personalnie do Ciebie, o wymaganiach, Szlafie i piwie z Biedronki ot i tyle, czepiasz się Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 a podpowiesz mi o której z rana można już stanąć pod drzwiami i odprowadzać wózki? Nie wiem. Nie zaopatruję się w biedronkach. Pamiętaj, że chłopaki z czerwonymi nosami nie lubią konkurencji. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Nie ma to jak w piątkowy wieczór dyskutować o piwie z biedronki. Podziwiam was. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Pamiętaj, że chłopaki z czerwonymi nosami nie lubią konkurencji Rozumiem, że to info "z pierwszej ręki"? Podziwiam was ..zazdrośnik Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Pamiętaj, że chłopaki z czerwonymi nosami nie lubią konkurencji Rozumiem, że to info "z pierwszej ręki"? Pierwszego nosa Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 pamiętam jak wiele lat temu w biedrze, która nie wyglądała tak ładnie jak obecnie, było piwo mocne dragon, kolega połaszczył się i kupił dużą zgrzewkę na wypad na działki. 4 razy podchodziłem do wypicia 1 puszki, następnie rowerek przez las i kupiłem coś co nadawało się do spożycia, dragon też się nie zmarnował, ale aby był przyswajalny dla wyższych for życia, trzeba go było rozrabiać z colą. udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam serdecznie! W Google z reguły jest tak, że im więcej backlinków tym większy page rank, a jak ma się sprawa w Bingu? https://www.forum.optymalizacja.com/topic/235855-zwi%C4%99kszanie-page-rank-w-bingu/?p=1508565 Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.