MaxPan Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Chciałem pociągnąć dyskusję dalej ale coś klient spasował. Myślałem kolejnym będzie tekst, że pracuje w firmie SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 UWAGA: proszę, by agencje się nie kontaktowały. Chciałbym rozmawiać bezpośrednio z SEOwcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 to wcale nie jest takie głupie jak się wydaje na pierwszy rzut oka. nie ma czasu na pierdoły, bezpośrednia rozmowa z osobą, która ma wiedzę a nie wygaduje głupoty marketingowe. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zlecę wyszukiwanie zagranicznych numerów telefonów firm, telemarketerów, ankieterów itp. ze stron typu "who called", "whose phone number is this" i dodanie do mnie na stronę wraz z opinią typu pozytywna/negatywna itd. Płacę 20zł za 100 pozyskanych numerów. 2 grosze za rekord, istnieją jeszcze takie stawki w czymkolwiek? https://www.forum.optymalizacja.com/topic/236437-zlec%C4%99-wyszukiwanie-numer%C3%B3w-telefon%C3%B3w/ Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 to wcale nie jest takie głupie jak się wydaje na pierwszy rzut oka. nie ma czasu na pierdoły, bezpośrednia rozmowa z osobą, która ma wiedzę a nie wygaduje głupoty marketingowe. Zgadza się. Dowcip jednak polega (chyba) na tym, że w agencjach też są seowcy. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Płacę 20zł za 100 pozyskanych numerów. 2 grosze za rekord, istnieją jeszcze takie stawki w czymkolwiek? 20zł/100 = 0,2zł = 20 gr Pewnie jakiś zdesperowany studencina sie znajdzie, jak przeklepie 50 sztuk w godzine to wyjdzie mu 10zł/h a jak sobie pracę troche zautomatyzuje to nawet lepiej. U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 20zł/100 = 0,2zł = 20 gr Tak mała pomyłka nie 2 grosze, a całe 20 gr. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 na tym, że w agencjach też są seowcy. dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 https://www.forum.optymalizacja.com/topic/236802-wykonam-pozycjonowanie-stron-internetowych-i-sklep%C3%B3w/#entry1511439 nie wiem dlaczego ale od razu pomyślałem o tym dziale udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 ,,Przygotuj adres strony, określ budżet,, Aż mnie korciło aby napisać w odpowiedzi: Nie potrafię przygotować adresu strony, da radę to w cenie zrobić? Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 https://www.forum.opt...w/#entry1511439 (na PiO od 30 grudnia 2014) Qrde, szmat czasu.. doświadczenie level "pro hard".. /szkoda tylko, że to już czasy wolnej amerykanki i polityki na forum/ Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 To ja siedząc tutaj trochę dłużej nie uważam, bym był mega super hiper max pro himalaje master... Swoją drogą, kilka dni temu napisał do mnie ktoś z tego forum z pytaniem, czy bym dla niego nie pisał, jednak najpierw w ramach sprawdzenia umiejętności mam mu przygotować ZA DARMO 10 tekstów na 2-3K znaków, by zobaczył, jak piszę... Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladcapierscieni Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Nie ma co się rozdrabniać, klepnij mu jakąś książkę w ramach "portfolio" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 W latach 2010-12 powstawały cale serwisy online które niby robili rekrutacje i trzeba było wysyłać im teksty przykładowe, w regulaminie było, że mogą robić z tymi tekstami byle co. Co więcej nawet tematykę proponowali na jaką trzeba pisać teksty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Oj, potwierdza się, że najwięcej jest specjalistów od "pomagania" tym, którzy zarabiają najmniej. Różne szumowiny, pośrednicy, pomocnicy, którzy w ramach "pomocy" ograbiają bliźniego. Biznesmeni, kurde Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.