Finan Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 MaxPan skaner ktoś musi obsługiwać i chyba właśnie o to chodzi. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Szkoda aby oferta zaginęła (już w koszu) bo ciekawa. Osobiście nie radzę kupować, pieniądze w błoto, ale ciekawy przypadek. Janusze Biznesu. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Coraz lepsze ceny mają, 150 zł miesięcznie nic tylko brać się za to. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 49 minut temu, Finan napisał: Coraz lepsze ceny mają, 150 zł miesięcznie nic tylko brać się za to. Przy 100 stronach masz już pokaźną kwotę Cytuj Strona jest dość dobrze zoptymalizowana, niedługo powinienem dokończyć całość aby była perfekcyjna, niestety sam nie mam zbytnio czasu by linkować poszukujemy osoby prywatnej lub firmy która zajmie się tym za mnie. Rzec można skromność i gest uosobione Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 1 godzinę temu, Finan napisał: Coraz lepsze ceny mają, 150 zł miesięcznie nic tylko brać się za to. a ja chętnie kupię mercedesa klasy S nowego, mogę dać do 300 zł -> w końcu jak klient dyktuje ceny to czekam na oferty Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszbyra Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 takiego maila dostałem... "Prosiłaś" heh dlaczego to do spamu nie trafiło to nie wiem Cześć, Prosiłaś mnie o podanie tego linka gdzie zamawiałam pozycjonowanie oraz wykonanie mojego Facebooka firmowego. Znalazłam. Powiem Tobie, że pozycjonowanie działa super bo moja strona jest już w czołówce Google. W sumie nie miałam obaw bo wiadomo oszustów jest dużo ale oni podpisują umowę gdzie na piśmie miałam, że w przypadku braku mojej strony na 1 stronie Google w ciagu 2 miesięcy to zwracają mnie całą kasę. Tutaj masz link do tej usługi: https://www.premium.shop.pl/pozycjonowanie-strony-www-lub-sklepu-strona-google-na-mcy-p-47.html Jeśli chodzi o wykonanie firmowego Facebook to ja kupowałam ten pakiet: https://www.premium.shop.pl/facebook-max-na-rok-p-3.html Ogólnie wszystkie ich prace są bardzo fajne jak i kontakt z nimi. Fajnie się współpracuje i zero problemów. Myślę też o sklepie internetowym gdyż widzę, że wypuścili nową serię sklepów 500+ i wyglądają super a cena też jest dobra. Pozdrawiam Iza Sprawdź kontenery biurowe Ultramodula, – to innowacyjna marka z branży budownictwa modułowego będąca częścią firmy Ultragroup. Autoryzowany sklep z zegarkami, zegarki męskie i damskie - Zegart.pl A może chcesz kupić meblościanki - sprawdź perlavita.com.pl meble do każdego wnętrza. W dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 @,up, tak krąży ta kupa g*wna po wszystkich możliwych adresach. Ciekaw jestem czy ktoś się łapie na taki poziom i brak klasy w reklamowaniu swojego zajęcia. W biznesie podobno istotna jest skuteczność (dochód) a z tej reklamy może są efekty inne niż tylko kompromitacja. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 To jest najlepsze. Mistrz reklamy. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 UWAGA ! Tylko poważne oferty Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dnia 29.03.2017 o 15:17, SzlafRock napisał: To jest najlepsze. Mistrz reklamy. Aż sobie poszukałem czegoś więcej na ten temat... masakra https://napisztekst.pl/powitanie-klienta/ Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Kto chętny? Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 takie przypomina mi wiele reklam coś w stylu -> stała na zmywaku i bolały ją haluksy a teraz zarabia krocie dzięki jednemu trikowi .... (i tu opis szwindla) Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Szanowni Państwo Zapraszam Państwa do dodania strony do najomocniejszego katalogu stron internetowych (www.milonic.biz) w Polsce - PAGE RANK 8. Po dadaniu zapraszam do kontaktu, e-mail, przydzielę dla Państwa dodatkowe 50 punktów promocyjnych, które uplasują Państwa stronę wyżej w wynikach wyszukiwania. W przypadku pytań pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Grzegorz z milonic.biz Żeby nie było to z dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killerbees1982 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Szanowni Państwo Zapraszam Państwa do dodania strony do najomocniejszego katalogu stron internetowych (www.milonic.biz) w Polsce - PAGE RANK 8. Po dadaniu zapraszam do kontaktu, e-mail, przydzielę dla Państwa dodatkowe 50 punktów promocyjnych, które uplasują Państwa stronę wyżej w wynikach wyszukiwania. W przypadku pytań pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Grzegorz z milonic.biz Żeby nie było to z dzisiaj. Szczerze mówiąc to jest przykre, że ludzie po takim okresie nadal naciągają na PR. Najwidoczniej mówiąc muszą być baranki do golenia jeśli takie oferty nadal się pojawiają. https://dolp.pl | https://geodeta.olsztyn.pl | https://soulindexer.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 A co w przypadku jeśli usługa nie będzie OK ? i pozytywnej nie będzie można napisać? Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.