Finan Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Earner szuka pozycjonera... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odys Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ech, taki to nawet nie umie trollować, albo oblał informatykę w gimnazjum Jak oceniacie tą stronę i co byście w niej zmienili ? ;) https://www.igortreneronline.pl/ Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie. Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 @odys nudzi się Tobie bardzo... główna lepsza niż zawartość Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odys Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 A i owszem, ale nie chciałem, żeby takie dzieło htmla zgubiło się w koszu Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie. Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Nu i skończyło się rumakowanie, do trzech razy sztuka Zawsze mnie interesuje jaki iloraz inteligencji trzeba mieć aby próbować spamować forum spamerów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOJanusz Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 8 godzin temu, MaxPan napisał: Zawsze mnie interesuje jaki iloraz inteligencji trzeba mieć aby próbować spamować forum spamerów... Już nie jeden spam tu przeleciał aż furczało i łykaliście jak pelikany Ale to tylko tak mimochodem, bez złośliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Jeśli ja to to nie widziałem to owszem, lub za to zapłacono właścicielom forum. Wiec te swoje łykania zostaw dla kolegów. p.s nie musiałeś usuwać sygnaturkę, nie mamy czasu na blastwoania Januszów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Zawodnik nie dość, że nie czytał regulaminu to w dodatku ma wyj****e w kosmos stawki za PSOTy Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Myślałem, że wiele widziałem ;P Przy dobrych wiatrach zlecenie dla jakiegoś copy za całe 20zł Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Ciekawe czy te 35 gr to netto czy brutto? Jak brutto biorę. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 za 2 dychy to taki copy writer będzie królem szkolnego sklepiku przez tydzień udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriarty Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Zrobiło mi dzień mówiąc kolokwialnie Niedługo zaczną szukać grafika do pisania tekstów i specjaliste sem do tworzenia grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odys Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 No, kto z was umie jeszcze robić topy profilami i to w tempie rakiety? Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie. Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.