Skocz do zawartości

Dowcipy nie ma lipy. Znalezione na PiO

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 476
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dział ogłoszenia i zlecenia nie przestaje mnie zadziwiać.Poniżej cytat ze zlecenia.

Podsumowując ten generator albo inaczej skorzystanie z tego generatora pozwoli "niby" użytkownikowi pobrać i zainstalować na swoim komputerze pełną wersje gry na PC.

Dla osoby, która faktycznie zna się na tego typu projektach to będzie chwila roboty dlatego za tą usługę jestem w stanie zapłacić do 100 zł.

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/214599-zlece-lekkie-zmodyfikowanie-generatora-online/#entry1434064

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Finan, on 21 Jul 2015 - 23:52, said:

Dla osoby, która faktycznie zna się na tego typu projektach to będzie chwila roboty

Kurde, ja potrzebuje zeby mi skrypt rozwiazywal RC. W sumie dla osoby, ktora sie na tym zna to chwila roboty, jak by co to 150 PLN moge za to dac.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Spojrzałem :) Nigdzie nie napisałem że to Twoje.

PS. Gdzie się podział button cytowania selektywnego?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Przed chwilą otrzymałem telefon od  Silver Solutions  Poznań z informacją że kończy mi się dwuletni okres publikacji wizytówki firmy w google maps. No nic chyba trzeba będzie płacić przecież nikt nie chce zniknąć z map.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Gdzie się podział button cytowania selektywnego

Został sprytnie zastąpiony buttonem Nick lub cytat

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Tak, już go odnalazłem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności