odys Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie. Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dział ogłoszenia i zlecenia nie przestaje mnie zadziwiać.Poniżej cytat ze zlecenia. Podsumowując ten generator albo inaczej skorzystanie z tego generatora pozwoli "niby" użytkownikowi pobrać i zainstalować na swoim komputerze pełną wersje gry na PC.Dla osoby, która faktycznie zna się na tego typu projektach to będzie chwila roboty dlatego za tą usługę jestem w stanie zapłacić do 100 zł. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/214599-zlece-lekkie-zmodyfikowanie-generatora-online/#entry1434064 Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Finan, on 21 Jul 2015 - 23:52, said: Dla osoby, która faktycznie zna się na tego typu projektach to będzie chwila roboty Kurde, ja potrzebuje zeby mi skrypt rozwiazywal RC. W sumie dla osoby, ktora sie na tym zna to chwila roboty, jak by co to 150 PLN moge za to dac. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 blake nie wiem czy spojrzałeś, to nie moje ogłoszenie, ja wkleiłem cytat z niego. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Spojrzałem Nigdzie nie napisałem że to Twoje. PS. Gdzie się podział button cytowania selektywnego? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Przed chwilą otrzymałem telefon od Silver Solutions Poznań z informacją że kończy mi się dwuletni okres publikacji wizytówki firmy w google maps. No nic chyba trzeba będzie płacić przecież nikt nie chce zniknąć z map. Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 @up weź od razu na "dożywocie" (ostatnio miałem taką ofertę) tylko zapomniałem zapytać czy na dożywocie moje, ich czy google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Bezapelacyjnie, do samego końca. Mojego lub jej. ^^ nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Gdzie się podział button cytowania selektywnego Został sprytnie zastąpiony buttonem Nick lub cytat Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Tak, już go odnalazłem "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Tak, już go odnalazłem Barwo Blejkuś , wierzyłem w Ciebie. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolo8 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 @up Obyś nigdy nie dowiedział się, co miałem na myśli. Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 @up stary znajomy od "darmowego hostingu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Poznań I wszystko jasne. Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.