Skocz do zawartości

Dowcipy nie ma lipy. Znalezione na PiO

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 476
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedyś nie wystawiał faktur ani nic

Trzeba jednak gwoli uczciwości zauważyć, że później opracował jakże nowatorską koncepcję wystawiania faktur za dodatkową opłatą.

@Tank oferta jest niekompletna ! Winno być: Pozycjonowanie stron, sklepów i portali. Jak dawać to po całości, przecież efekt i tak będzie ten sam :)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Bo na tym forum połowa to biali murzyni, którzy na lody dorabiaj.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Napisałem "na lody" a nie "na lodach" :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

wykazujesz jakieś niezdrowe zainteresowanie ludzką seksualnością

Jest takie stare chińskie przysłowie : - głodnemu chleb na myśli.  ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Koledzy naprawdę mamy na forum parę pisarzy co piszą po ok 0,80- 1,00 zł za 1000 znaków. Więc jeśli ktoś oferuję taką cenę to grzech nie skorzystać, dodam tylko że teksty całkiem przyzwoitej jakości ( namiarów nie dam, bo zaczną zawalać terminy :D).

I nie chodzi, że ktoś tą cenę obniża targują się, na start oferują taką cenę.

Wiem na pewno że w ciągu 8-9 h pracy średniorozgarnięty "pisarz" pisze ok 60 tekstów po 1200-1500 znaków co daje

przy pracy 186 h miesięcznie ok 100+ zł dniówki/2000 zł ms. Niestety ludzie pracują na etatach za mniejszą kwotę.

Kolega ostatnio testował wszystkich dostępnych na PiO "pisarzy", żądny nie dotrzymuje terminów :D, niezależnie od ceny ( tych od tekstów po 35 zł za 1000 znaków w tekście preclowym nie testował, a tacy też są i nie jest to literówka)

wykazujesz jakieś niezdrowe zainteresowanie ludzką seksualnością

Jest takie stare chińskie przysłowie : - głodnemu chleb na myśli.   ;)

Jest jeszcze starsze chińskie przysłowie - głodny głodnemu zawsze wypomni:D

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności