Konik^Morski Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Kolega Tank chyba celowo nie chce czytać regulaminu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 ,,Ogłoszenie nie jest ofertą w rozymieniu,, Hm, a co to jest rozymieniu ? Kiedyś nie wystawiał faktur ani nic innego teraz jest rozymieniu. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Kiedyś nie wystawiał faktur ani nic Trzeba jednak gwoli uczciwości zauważyć, że później opracował jakże nowatorską koncepcję wystawiania faktur za dodatkową opłatą. @Tank oferta jest niekompletna ! Winno być: Pozycjonowanie stron, sklepów i portali. Jak dawać to po całości, przecież efekt i tak będzie ten sam Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 nowatorską koncepcję wystawiania faktur za dodatkową opłatą. Tak, przepraszam, mój błąd. Wystawia faktury za dodatkową opłatą. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Były... viper134 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Może fvat nie wystawia ale może chociaż umowę o dzieło daje Jakub Jaworowicz Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 @Były... viper134 Dopiero po wykonaniu zlecenia. Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 https://www.forum.optymalizacja.com/topic/216183-zlec%C4%99-90-tekst%C3%B3w-na-strony-zapleczowe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 @up zapewne znajdzie się osoba na tym forum, która mu to napisze i jeszcze da z 10% rabatu SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Bo na tym forum połowa to biali murzyni, którzy na lody dorabiaj. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 @up wykazujesz jakieś niezdrowe zainteresowanie ludzką seksualnością nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Napisałem "na lody" a nie "na lodach" "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 wykazujesz jakieś niezdrowe zainteresowanie ludzką seksualnością Jest takie stare chińskie przysłowie : - głodnemu chleb na myśli. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Koledzy naprawdę mamy na forum parę pisarzy co piszą po ok 0,80- 1,00 zł za 1000 znaków. Więc jeśli ktoś oferuję taką cenę to grzech nie skorzystać, dodam tylko że teksty całkiem przyzwoitej jakości ( namiarów nie dam, bo zaczną zawalać terminy ). I nie chodzi, że ktoś tą cenę obniża targują się, na start oferują taką cenę. Wiem na pewno że w ciągu 8-9 h pracy średniorozgarnięty "pisarz" pisze ok 60 tekstów po 1200-1500 znaków co daje przy pracy 186 h miesięcznie ok 100+ zł dniówki/2000 zł ms. Niestety ludzie pracują na etatach za mniejszą kwotę. Kolega ostatnio testował wszystkich dostępnych na PiO "pisarzy", żądny nie dotrzymuje terminów , niezależnie od ceny ( tych od tekstów po 35 zł za 1000 znaków w tekście preclowym nie testował, a tacy też są i nie jest to literówka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 wykazujesz jakieś niezdrowe zainteresowanie ludzką seksualnością Jest takie stare chińskie przysłowie : - głodnemu chleb na myśli. Jest jeszcze starsze chińskie przysłowie - głodny głodnemu zawsze wypomni:D dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.