Skocz do zawartości

Nikonem

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, MaxPan napisał:

Ale, że tak cale życie?

Nie mam nic przeciwko jeśli ktoś pełnoletni robi taki świadomy wybór, ale rodzice którzy niepełnoletnim dzieciakom opowiadają bajki typu " nie jesz parówki bo to zabity prosiaczek" a pierś z kurczaczka to zamordowany kurczaczek i robią im  "wodę z mózgu" powinni ponosić konsekwencje również prawne. Wiem zaraz ktoś napisze, że są badania które udowodniają, że dziecko może na szpinaku rosnąć, tylko badania te robione przez takich samych weganów czy wegetarianów z dyplomami.

Jestem wegetarianinem od 17 roku życia (od 1989 r.). Syn natomiast je mięso. Jak będzie dorosły sam zadecyduje co dalej :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

Pewnie z uwagi na zaginięcie (śmierć) Mackiewicza staram się na bieżąco śledzić poczynania naszej wyprawy na K2. Jestem pełen podziwu dla nich i bardzo zazdroszczę im widoków, mniej dużego ryzyka i zimna.

18.02.2017
Pogoda dziś dobra.
Adam Bielecki i Denis Urubko idą pod komin House'a założyć C2 i próbują iść wyżej do C3. Liny z 2017 roku na tej drodze są w bardzo dobrym stanie. Adam i Denis są zaopatrzeni w sprzęt biwakowy.
Dwa zespoły: Marek Chmielarski i Artur Małek oraz Janusz Gołąb i Maciej Bedrejczuk z C1 idą w stronę C2, żeby dalej ubezpieczyć drogę.
Zespół HAPsów idzie dziś na starą drogę, żeby zlikwidować obozy i zdjąć liny.

żródło:

https://www.facebook.com/pg/Polski-Himalaizm-Zimowy-2016-2020-im-Artura-Hajzera-161618080550304/posts/

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności