abcseo.pl Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 No to już wiem że czas na obiad Pozycjonowanie Stron Internetowych, Google Ads, Tworzenie Stron Internetowych, Email Marketing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 2 godziny temu, MaxPan napisał: Ale, że tak cale życie? Nie mam nic przeciwko jeśli ktoś pełnoletni robi taki świadomy wybór, ale rodzice którzy niepełnoletnim dzieciakom opowiadają bajki typu " nie jesz parówki bo to zabity prosiaczek" a pierś z kurczaczka to zamordowany kurczaczek i robią im "wodę z mózgu" powinni ponosić konsekwencje również prawne. Wiem zaraz ktoś napisze, że są badania które udowodniają, że dziecko może na szpinaku rosnąć, tylko badania te robione przez takich samych weganów czy wegetarianów z dyplomami. Jestem wegetarianinem od 17 roku życia (od 1989 r.). Syn natomiast je mięso. Jak będzie dorosły sam zadecyduje co dalej Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Kamil Stoch Mistrzem Olimpijskim! Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Pewnie z uwagi na zaginięcie (śmierć) Mackiewicza staram się na bieżąco śledzić poczynania naszej wyprawy na K2. Jestem pełen podziwu dla nich i bardzo zazdroszczę im widoków, mniej dużego ryzyka i zimna. 18.02.2017Pogoda dziś dobra.Adam Bielecki i Denis Urubko idą pod komin House'a założyć C2 i próbują iść wyżej do C3. Liny z 2017 roku na tej drodze są w bardzo dobrym stanie. Adam i Denis są zaopatrzeni w sprzęt biwakowy.Dwa zespoły: Marek Chmielarski i Artur Małek oraz Janusz Gołąb i Maciej Bedrejczuk z C1 idą w stronę C2, żeby dalej ubezpieczyć drogę.Zespół HAPsów idzie dziś na starą drogę, żeby zlikwidować obozy i zdjąć liny. żródło: https://www.facebook.com/pg/Polski-Himalaizm-Zimowy-2016-2020-im-Artura-Hajzera-161618080550304/posts/ Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Temeratura w nocy już tylko -4C. Jest dobrze, wiosna nadchodzi. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.